Η απολαυστική Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στο The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η booker μοντέλων μίλησε για όλα: Την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί, τους άνδρες, το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αλλά και την αντίδρασή της όταν η Υβόννη Μπόσνιακ της είπε για τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο!

Η Χριστοπούλου στον Αρναούτογλου ήταν ακριβώς όπως την περιμέναμε: Με πολύ χιούμορ, αυτοσαρκαστική διάθεση, απαντώντας σ’ όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Αναφορικά με την ένοπλη επίθεση που είχε δεχθεί με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου είπε:

Πήγα σε ψυχίατρο μετά το συμβάν με τις πιστολιές. Αναγκάστηκα να πάω γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ μόνη μου αυτό. Μιλάω εύκολα πια γι’ αυτό, είναι στο παρελθόν. Και είμαι υγιής και ζωντανή, άρα μπορώ να μιλήσω. Όλο αυτό άλλαξε τη ζωή μου κάθετα. Δεν είναι απαραίτητο να με συνοδεύει κάποιος όταν επιστρέφω σπίτι αλλά μιλάω πάντα στο τηλέφωνο, θέλω να έχω παρέα. Σκέφτομαι αν γίνει κάτι… Μέσω αυτού εκτίμησα πιο πολύ τη ζωή, την κάθε μέρα, έγινα πιο ευγνώμων. Όλους τους έχω συγχωρέσει από τη στιγμή που δεν πήραν κάποια ζωή ανθρώπινη. Δεν θα μπορούσα να προχωρήσω αν δεν έχω συγχωρέσει. Έχουμε συναντηθεί μοιραία στα δικαστήρια. Ένιωσα λύπη γιατί η ζωή, η καθημερινότητα, αυτό που έχουν περάσει, στο σημείο να σηκώνουν όπλα και να πυροβολούν κόσμο. Πλην ενός, οι άλλοι δυο δεν είπαν κάτι ή συγγνώμη. Είναι αμήχανες αυτές οι στιγμές, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα

Όσον αφορά τους άνδρες, η booker των μοντέλων είπε πως θα ήθελε έναν άνδρα που να είναι βράχος για εκείνη, να είναι τρυφερός, σέξι, με χιούμορ, χωρίς να ζηλεύει και να προσέχει τη γυναίκα του.

Δεν ξέρω ακριβώς τι αρσενικά έχει έξω. Αυτό που θέλω εγώ το έχει, έξω. Θα ήθελα έναν άντρα, όπως λέει σε μία ταινία η Μαρία Ιωαννίδου. Ένα αρσενικό για μένα είναι βράχος. Τρυφερός, σέξι, με χιούμορ, χωρίς να ζηλεύει και να προσέχει τη γυναίκα του, τη σύντροφό του. Μία γυναίκα πρέπει να δίνει την προτεραιότητα που πρέπει στον άντρα της

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στην Υβόννη Μπόσνιακ, την οποία έκανε γνωστή ως μοντέλο, κι είπε πώς αντέδρασε όταν της είχε πει για τη σχέση της με τον Ρέμο, λέγοντας πως δεν είπε πως “είναι και μια χαρά παιδί” επειδή τον ήθελαν πολλές!

Δεν την έφερα εγώ στην Ελλάδα. Την ανέλαβα εγώ από την πρώτη μέρα. Ωραία κοπέλα, τρέλα. Καλό παιδί και fighter. Ούτε μία φορά δεν μου έχει πει σε αυτά τα χρόνια ότι είναι κουρασμένη, δεν το έχω ακούσει αυτό. Όταν τα έφτιαξε με τον Αντώνη φυσικά μου το είπε, υπεραμέσως! Δεν είπα και “μια χαρά παιδί”, δεν τον ήξερα. Είπα ότι τον Ρέμο κάπως τον θέλουν όλες, τι θα γίνει εδώ; Το απέδειξε όμως!

Τέλος, η ίδια μίλησε για το γιατί δεν έκανε παιδί, λέγοντας πως ποτέ δεν το προσπάθησε επειδή έδινε πάντα προτεραιότητα αλλού, ενώ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει εάν θα νιώσει ποτέ τη σταθερότητα ώστε ν’ αποφασίσει να κάνει παιδί:

Το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές, αλλά δεν το έχω προσπαθήσει. Αυτή είναι η αλήθεια. Πάντα έδινα προτεραιότητα αλλού. Δεν έχω κάνει focus που λένε και στο χωριό μου. Δεν έχω συγκεντρωθεί σε αυτό. Σε ευχαριστώ που το ρωτάς γιατί δεν είμαι και 20 ετών. Δεν έχει τύχει και αφού δεν έχει τύχει ακόμα ίσως είναι για καλό. Έχει να κάνει με μια σταθερότητα που θέλω να νιώσω. Θα τη νιώσω τώρα; Θα τη νιώσω στα 80 και θα υιοθετήσω; Δεν ξέρω

Δες ακόμα:

Η Έλενα Χριστοπούλου συνεργάζεται με παίκτρια του GNTM και ξέρεις ήδη με ποια!