Χριστόπουλος- Anita Brand: Έδωσαν κοινή συνέντευξη, συγκινήθηκαν και μας συγκίνησαν!

LIKE US ON FACEBOOK

Για πρώτη φορά, ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Anita Brand, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου» κι απάντησαν σε κάθε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Οι Χριστόπουλος- Anita Brand είναι απ’ τα πολύ αγαπημένα μας ζευγάρια ενώ εμείς εδώ στα iPop.gr θεωρούμε τον γάμο τους, ως τον γάμο της χρονιάς, αφού μας μάγεψε το τόσο απλό και παράλληλα παραμυθένιο σκηνικό που επέλεξαν γι’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή τους.

Οι δυο τους συγκινήθηκαν on air, έκαναν τρυφερές εξομολογήσεις ο ένας για τον άλλον και μας συγκίνησαν κι εμάς!

Ο διάσημος φωτογράφος μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για την Anita Brand χωρίς να μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του:

Δεν κοίταξα ποτέ την εξωτερική εμφάνιση, γιατί η δουλειά μου είναι να βλέπω 30 καλλονές και να διαλέγω τη μια […] Το τι ανακάλυψα στην Αννίτα; Μου δίνει ζωή. Είναι το πιο ακέραιο και τίμιο άτομο που έχω γνωρίσει

Η σύζυγός του, φανερά συγκινημένη, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι κοιτάζει τη ψυχή. Δεν τον νοιάζει το εξωτερικό, όπως και εγώ. Για μένα “μετράει” ο άνθρωπος. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει χαρίσει μια εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό για μένα».

Ο Χάρης Χριστόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο Game of Love, αλλά και στην κριτική που δέχθηκε για το συγκεκριμένο reality:

Ζούμε στην εποχή των reality, ήθελα να είμαι εκεί και επειδή έχω δει το format που παίζεται στην Ευρώπη και “σκίζει” σε τρεις χώρες, ήταν ένα καθαρά ψυχολογικό παιχνίδι. Είχε να κάνει με ζήλια, πάθος, εντάσεις και σχέσεις. Εδώ πήγαμε να το βγάλουμε, δεν μας βγήκε όπως έπρεπε. Άλλο πήγαμε να κάνουμε κι άλλο βγήκε

Αναφορικά με τα επαγγελματικά του σχέδια, ο φωτογράφος τόνισε πως το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και φέτος οφείλεται σε χρονική συγκυρία, αφήνοντας υπονοούμενα ότι θα τον δούμε τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το υπέροχο φωτογραφικό video απ’ τον γάμο Χριστόπουλου- Anita Brand

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved