Έχεις δει την Χριστίνα Μπόμπα με μαγιό; Θα σου κόψει την ανάσα, όπως έκανε και στους followers της στο Instagram με τον φωτογραφία που ανέβασε. 

Η Χριστίνα Μπόμπα στην καραντίνα ξεπέρασε τον ιό, περνάει όμορφα τον χρόνο της, κάνει γυμναστική και… κάνει ηλιοθεραπεία. Πού; Αφού οι παραλίες δεν έχουν ανοίξει. Στο μπαλκόνι της φυσικά και περνάει υπέροχα.

Μπορεί τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης να πέρασαν την περιπέτεια με τον κορονοϊό, όμως έχουν αναρρώσει πλήρως και παραμένουν σπίτι περνώντας δημιουργικά τον χρόνο τους. Μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης, τις οποίες και διέψευσε, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της η Χριστίνα Μπόμπα με μαγιό και αναστάτωσε το Instagram.

Λίγη βιταμίνη D είπε να μαζέψει και να κάνει λίγη ηλιοθεραπεία στη βεράντα της, βλέποντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ενώ μέσα από τη δημοσίευσή της παροτρύνει και τους θαυμαστές της να κάνουν το ίδιο, απολαμβάνοντας τον ήλιο. Φυσικά και μετά από αυτή την “καυτή” ανάρτηση τα σχόλια των followers ήταν ποικίλα, αφού δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: 

Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες… όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα! 

Η όμορφη Χριστίνα Μπόμπα έχει βρει ενδιαφέροντες τρόπους να περνάει τον χρόνο στο σπίτι της κατά την καραντίνα, ενώ δεν παραλείπει να ενημερώνει τους “ακολούθους” της για την διάθεσή της!

Διάβασε ακόμα:

Σάκης Τανιμανίδης: Μπήκε στην κουζίνα | Τι καλό έφτιαξε;

Photo: Instagram/ chrismpo