Ήταν ένα απ’ τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια της ελληνικής showbiz και κανείς δεν πίστευε ότι θα χωρίσουν. Οι δυο τους, όμως, ανακοίνωσαν τον Απρίλιο την απόφαση να χωρίσουν, καθώς θεώρησαν ότι αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για τους ίδιους και την οικογένειά τους. Μπορεί να είναι χωρισμένοι, όμως, Χρηστίδου- Μαραντίνης παραμένουν αγαπημένοι και διατηρούν άριστες σχέσεις!

Εκτός απ’ το ότι περνούν μαζί κοινές στιγμές, αφού έχουν αποκτήσει δύο υπέροχους γιους, φαίνεται πως περνούν καλά μαζί και δεν έχουν χάσει την τάση να τρολάρει ο ένας τον άλλον, ακόμα κι αν ερωτικά αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Τώρα, Χρηστίδου και Μαραντίνης τρολάρονται δημόσια κι εμείς απλά τους απολαμβάνουμε!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αγγλία για διακοπές και μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα απ’ το πώς περνάει. Εκτός, λοιπόν, απ’ το να δείξει την πόλη, θέλησε να δείξει και το δωμάτιο όπου μένει!

Έτσι, έκανε ένα room tour για να δείξει τον χώρο που μένει στους followers του. Με χιουμοριστική διάθεση, ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους του να ψηφίσουν αν κάνει καλύτερο room tour ο ίδιος ή η Σίσσυ Χρηστίδου!

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχασε χρόνο και του απάντησε δημόσια τρολάροντάς τον για το πώς έκανε το room tour!

«Φασαρία, υπερβολικό εφέ, ούτε ρουμ τουρ είδαμε….Τίποτα δεν έμαθες», έγραψε η Σίσσυ ασκώντας κριτική στο room tour του τραγουδιστή!

Δες τις αναρτήσεις όπου Χρηστίδου- Μαραντίνης τρολάρονται:

 

Αν αναρωτιέσαι κι εσύ ποιος κέρδισε, θα σου πούμε απλά πως η εμπειρία της Σίσσυς στα room tours κέρδισε τους followers του Θοδωρή, οι οποίοι ψήφισαν εκείνη ως την master των room tours!

Χρηστίδου- Μαραντίνης