Χωρίζουν Χρηστίδου- Μαραντίνης | Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

LIKE US ON FACEBOOK

Σαν βόμβα έσκασε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης η είδηση ότι παίρνουν διαζύγιο Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης.

Χωρίζουν Χρηστίδου- Μαραντίνης, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι μέσω Instagram. Και οι δυο ανέβασαν μια φωτογραφία με την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Κανείς φυσικά δεν είχε καταλάβει τίποτα και οι δυο τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι, γι’ αυτό και η είδηση του διαζυγίου τους έφερε τους πάντες προ εκπλήξεως.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο:

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας.

Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου.

Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής και Σίσσυ».

View this post on Instagram

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Η Σίσσυ και ο Θοδωρής ήταν παντρεμένοι 9 χρόνια, ενώ η σχέση τους μετρούσε 13 χρόνια.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 16 Αυγούστου 2009 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Πευκοχωρίου, στην περιοχή Κασσάνδρα. Τρεις ημέρες μετά τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Φίλιππου Ραφαήλ έκαναν τον θρησκευτικό γάμο τους.

Οι κουμπάροι τους ήταν ο Νίκος Χαλκιάς από την πλευρά του γαμπρού και η Μερόπη Αγγελάκη απ’ την πλευρά της νύφης.

Οι δυο τους έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, αποτελούμενη από δύο παιδιά, τα οποία θα παραμείνουν φυσικά και η προτεραιότητά τους.

View this post on Instagram

We are so proud of you…#mpravomama #yougotthis #family #hug #love#elaxamogela #opentv #oraiotragoudititlon #smouts #louloulou #yolo

A post shared by Thodoris Marantinis (@thodorismarantinis_official) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved