Ο χωρισμός της Adele από τον Simon Konecki μετά από 7 χρόνια που είναι μαζί, ήταν μη αναμενόμενος. Η ανακοίνωση που έγινε απ’ την πλευρά της τραγουδίστριας.

Ο χωρισμός της Adele απ’ τον Simon Konecki έγινε γνωστός έπειτα από ανακοίνωση που έκαναν οι ίδιοι και συγκεκριμένα εκπρόσωποι της τραγουδίστριας.

Μετά από δύο χρόνια γάμου και 5 χρόνια σχέσης (σύνολο 7 χρόνια), αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στον γάμο τους, αλλά να παραμείνουν αφοσιωμένοι στο παιδί τους.

«Η Adele και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Όπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press, για τον χωρισμό.

χωρισμός της Adele

Getty Images

Να θυμίσουμε πως η Adele γέννησε τον γιο της Angelo το 2012. Ο 30χρονος Konecki είναι επιχειρηματίας με φιλανθρωπικό έργο και παντρεύτηκε την Adele 5 χρόνια αφού ήταν σε σχέση.
Ο γάμος αυτός διήρκεσε 2 χρόνια και πλέον ανακοίνωσαν επίσημα το διαζύγιό τους.

Ο γάμος αυτός είναι μυστικός καθώς πρώτη φορά έγινε και επίσημα γνωστός όταν η Adele έλαβε βραβείο Grammys το 2017 και ευχαρίστησε τον “σύζυγό” της.

Οι συστάσεις για την Adele είναι περιττές καθώς κάθε φορά βρίσκεται στα top των charts και η φωνή της τους συγκλονίζει όλους. Είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια, έχει κερδίσει και συνεχίζει να κερδίζει μια σειρά από βραβεία και βρίσκεται στην κορυφή σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένου των ΗΠΑ και της Βρετανίας.

Το τρίτο album, 25, πούλησε 800.000 αντίτυπα την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ένας αριθμός-ρεκόρ, ενώ έγινε το πιο επιτυχημένο album του 2015.  Τον Μάρτιο, η Adele φωτογραφήθηκε σε ένα στούντιο στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας εικασίες ότι εργάζεται πάνω σε ένα καινούργιο τραγούδι. Ανυπομονούμε λοιπόν!

Δες και αυτό:

Δεν είναι η Rose! Είναι η Adele στα 30ά της γενέθλια αλά Τιτανικός! (Photos)