Όλα δείχνουν πως αποσύρεται απ’ τον ρόλο του Κάπτεν Σπάροου ο Johnny Depp, μετά από τη συμμετοχή του σε πέντε επιτυχημένες ταινίες. Οι παραγωγοί ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη, προκειμένου να καλύψουν το κενό που αφήνει πίσω του ο ηθοποιός.

Φεύγει ο Johnny Depp απ’ τους Πειρατές της Καραϊβικής κι εμείς πραγματικά απορούμε πώς θα συνεχιστούν ότι οι ταινίες, αφού ο ηθοποιός ήταν το σήμα κατατεθέν της σειράς ταινιών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας από τους σεναριογράφους των ταινιών, ο Stuart Beattie, αποκάλυψε πως η νέα ταινία της Disney θα γυριστεί χωρίς τον διάσημο 55χρονο σταρ.

Σύμφωνα με το Sky News, ήταν απόφαση των παραγωγών ν’ αφήσουν εκτός της νέας ταινίας τον Johnny Depp καθώς από το 2016 και μετά, όταν χώρισε από την Amber Heard εν μέσω ισχυρισμών περί ενδοοικογενειακής βίας και οικονομικών εκβιασμών, ο ίδιος έχει σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού.

Μάλιστα, τον Μάιο του 2017, πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον 55χρονο ν’ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυκλοθυμίας, τα οποία απειλούσαν και την καριέρα του. Άνθρωποι απ’ τη δουλειά και τον κύκλο του, έκαναν λόγο ότι ο Johnny Depp είναι συνεχώς εκνευρισμένος και φέρεται να είχε δημιουργήσει προβλήματα στα γυρίσματα της προηγούμενης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του στο Rum Diary, Amber Heard, την οποία αρραβωνιάστηκε την παραμονή Χριστουγέννων 2013 και παντρεύτηκε το 2015 (03.02.15). Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα ανακοινώθηκε σε δημοσιεύματα ο χωρισμός του ζευγαριού με τη σύζυγο να απαιτεί διατροφή και μέρος της περιουσίας του ηθοποιού, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Δες κι αυτό:

Ο Jack Sparrow έκανε έκπληξη σε παιδάκια στο νοσοκομείο | Photo – Video