Η ηθοποιός υποστήριξε το παιδί της και παρακάλεσε όλους όσους αναφέρονται σ’ αυτό, να το κάνουν με τον σωστό τρόπο. Ο 7χρονος γιος της Charlize Theron είναι διεμφυλικός. Και η ηθοποιός ζητάει απ’ όσους γράφουν ή λένε για εκείνον να το κάνουν χρησιμοποιώντας τα σωστά άρθρα και αντωνυμίες, δηλαδή να μιλάνε για “εκείνη”. Παρακάτω όλα όσα είπε η Charlize Theron για τον διεμφυλικό γιο της.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, ακόμα και η ίδια κάποιες φορές σε συνεντεύξεις της είχε χρησιμοποιήσει λάθος άρθρα κι αυτό πλήγωνε τον γιο της. Η ίδια σημείωσε πως η ιστορία του γιου της είναι δική του και θα μιλήσει το παιδί της όποτε θέλει γι’ αυτό, όπως τόνισε η Charlize Theron για τον διεμφυλικό γιο της.

Νιώθω ότι σαν μητέρα της, είναι σημαντικό ο κόσμος να ξέρει και θα εκτιμούσα πολύ αν χρησιμοποιείτε όλοι τις σωστές αντωνυμίες γι ‘αυτήν. Η ιστορία της κόρης μου είναι πραγματικά δική της ιστορία και μια μέρα, αν το επιλέξει, θα μιλήσει η ίδια γι’ αυτό το θέμα. Νομίζω ότι ήταν όλο και πιο δύσκολο για όλους εσάς που γνωρίζατε τι ακριβώς συμβαίνει με την κόρη μου, εξακολουθούσατε να γράφετε με λάθος αντωνυμίες, ενώ ακόμη κι εγώ μιλώντας σε συνεντεύξεις πολλές φορές χρησιμοποιούσα λάθος άρθρα. Κι αυτό συχνά την πλήγωνε και δεν θέλω να είμαι αυτή η μαμά

Θυμίζουμε ότι η Charlize Theron υιοθέτησε τον 7χρονο Jackson όταν ήταν ακόμα μωρό και τον σύστησε ως αγόρι. Όμως, τα τελευταία χρόνια η ίδια τον ντύνει ως κορίτσι, ενώ τα μαλλιά του είναι πλεγμένα σε πλεξούδες, καθώς έχει γίνει γνωστός πως είναι διεμφυλικός, κάτι το οποίο στηρίζει και με το παραπάνω η μητέρα του.

Δες ακόμα:

6 celebrities που αφιερώνουν τη ζωή τους για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

Photo: Instagram account/ charlizeafrica