Χάκαραν το Instagram του La Casa de Papel: Το απειλητικό μήνυμα προς όλους!

LIKE US ON FACEBOOK

Χάκαραν το Instagram του La Casa de Papel και έστειλαν ένα απειλητικό μήνυμα προς όλους… Δες το video παρακάτω κι ετοιμάσου!

Χάκαραν το Instagram του La Casa de Papel και η επιθεωρήτρια Alicia Sierra στέλνει ένα μήνυμα προς όλους. Αρχικά, μόλις μπεις στο επίσημο account θα δεις πως κάτι περίεργο συμβαίνει… καθώς έχουν διαγραφεί όλες οι φωτογραφίες και τα videos εκτός από ένα. Ένα video με ένα απειλητικό μήνυμα απ’ την Alicia προς όλους…

«Νομίζατε ότι μόνο ο φίλος σας μπορεί να χακάρει; Αυτό το χαζό account τώρα είναι δικό μου», λέει στην αρχή του video η Alicia προσθέτοντας πως  έβαλε ένα τέλος σε όλη τη φωτογραφία και το fun.

«Παρεμπιπτόντως τι κάνει ο Mr Glasses;», αναρωτιέται η ίδια εννοώντας τον Professor και κρατώντας ένα όπλο στα χέρια της. «Την τελευταία φορά που άκουσα νέα του δεν ήταν και τόσο ομιλητικός μετά από αυτό που έπαθε η μικρή του φίλη».

Και το κόλπο με το αρκουδάκι; Νομίζω ότι ήμουν αρκετά έξυπνη με αυτό. Λοιπόν για εσάς τους παραπάνω από 6 εκατομμύρια fans του κλόουν που ονομάζεται Professor: Μπορείτε να βγείτε στους δρόμους με αυτή τη μάσκα. Μπορείτε να τραγουδήσετε το “Bella Ciao” στα bars. Μπορείτε να διαδηλώστε μπροστά απ’την τράπεζα της Ισπανίας. Ό,τι θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε έτσι ώστε να μπορώ να σας ταυτοποιήσω. Γιατί αν είστε με τη δική του μεριά, δεν είστε με τη δική μου

Το video καταλήγει με την Alicia να απευθύνεται στον Professor, λέγοντας απλώς… «Professor; Τικ-τακ, τικ-τακ, τικ-τακ»… και μετρώντας μάλλον αντίστροφα (όπως κι εμείς) για την τέταρτη σεζόν!

View this post on Instagram

ATENCIÓN, seguidores de @lacasadepapel: la inspectora Alicia Sierra tiene un mensaje para vosotros. #StopTheResistance⁣ ⁣ ATTENTION: Inspector Alicia Sierra has a message for you.⁣ ⁣ ATENÇÃO: A inspetora Alicia Sierra tem uma mensagem para você.

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on

Να σημειώσουμε πως η τέταρτη σεζόν ξεκινά επίσημα στις 3 Απριλίου και απλά ανυπομονούμε καθώς ο τρίτος κύκλος μας έχει αφήσει σε κομβικό σημείο.

Η Raquel ζει, ο Professor δεν το γνωρίζει, η Nairobi έχει πέσει στο πάτωμα από πυροβολισμούς, καθώς της είχαν στήσει παγίδα και κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά θα επιβιώσει ή όχι κι αν θα είναι μαζί μας στον τέταρτο κύκλο (το καλό που σας θέλουμε.. να ζήσει η Nairobi)!!!

Κανείς δεν ξέρει αν θα τα καταφέρουν αυτή τη φορά να βγουν απ’ την μεγαλύτερη τράπεζα της Ισπανίας. Αν θα βγουν ζωντανοί, πόσες απώλειες θα έχουν και αν θα φτάσουν στα ίχνη του Professor.

Alicia, είμαστε έτοιμοι για όλα… Μόλις ξεκίνησες έναν “πόλεμο”!

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι ηθοποιοί του La Casa De Papel πέρασαν από οντισιόν! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved