Σταμάτα ό,τι κάνεις γιατί Beyoncé και Jay-Z ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο…«Everything is Love»! Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το απόγευμα του Σαββάτου μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου show τους στο Λονδίνο.

Η Beyoncé και ο Jay-Z μας έχουν συνηθίσει στις εκπλήξεις που μας κάνουν κι αυτή τη φορά το επαναλαμβάνουν με την ανακοίνωση του νέου τους άλμπουμ, με τίτλο «Everything is Love».

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους On The Run Tour II με μια απλή ανακοίνωση το δίδυμο που όλοι αγαπάμε προκάλεσε πανικό στο στάδιο, αφού ανακοίνωσαν το πρώτο τους πλήρες άλμπουμ μαζί.

Στη συνέχεια Beyoncé και Jay-Z ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και το Tidal.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία άλμπουμ της Beyoncé, το Beyoncé και Lemonade, ανακοινώθηκαν με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή εντελώς ξαφνικά και όπως στο Lemonade, έτσι και σ’ αυτό το άλμπουμ η Blue Ivy κάνει την εμφάνισή της,

Το «Everything is Love» περιλαμβάνει εννέα κομμάτια και ένα single bonus, που ονομάζεται “Salud”, καθώς και το μουσικό βίντεο APESHIT αποκλειστικά διαθέσιμο στο Tidal.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή την περίοδο Beyonce και Jay-Z είναι μαζί σε παγκόσμια περιοδεία, η οποία περιλαμβάνει και στάσεις στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé και Solange πέφτουν στη σκηνή του Coachella, αλλά τίποτα δεν τις σταματά! | Video