Μετά από μια εβδομάδα γεμάτη μαγειρική, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Silver Award! Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο παίκτης κέρδισε το έπαθλο αλλά και το σετ με τα μαχαίρια.

Δημήτρης και Μαρία έβαλαν τα δυνατά τους στον τελικό του Silver Award Week, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο.

Το ζευγάρι του MasterChef βρέθηκε αντιμέτωπο διεκδικώντας το χρηματικό ποσό, όμως, το κλίμα μόνο ανταγωνιστικό δεν ήταν.

Πολλές φορές είδαμε τον Δημήτρη να πηγαίνει ακόμα και στον πάγκο της Μαρίας για να τη βοηθήσει ενώ μιλούσαν συνεχώς μεταξύ τους.

Η αντιγραφή πιάτου

Το πιάτο το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και το είχαν ετοιμάσει οι τρεις καλεσμένοι σεφ της βδομάδας: Ο Δήμος Μπαλόπουλος, ο Χάρης Αντωνόπουλος και ο Νίκος Θωμάς.

Μαρία και Δημήτρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μαγειρεύοντας συγκεντρωμένοι κι ακολουθώντας πιστά τη συνταγή. Τους είδαμε και τους δύο σε πολλές στιγμές να ξεφυλλίζουν την τεράστια συνταγή και να ανατρέχουν στα χαρτιά για να διαβάσουν σωστά την εκτέλεση.

Όπως είπαν οι κριτές, και τα δύο πιάτα είχαν αστοχίες, στις οποίες αναφέρθηκαν μια προς μια, αφού όπως είχαν εξηγήσει απ’ την αρχή, μιλάμε για μια δοκιμασία αντιγραφής επιπέδου τελικού.

Ο μεγάλος νικητής του Silver Award

Οι κριτές σχολίασαν πως ένα απ’ τα δύο πιάτα συνολικά ήταν πιο γευστικό, ενώ είχε και καλύτερη εμφάνιση κι αυτό δεν ήταν άλλο απ’ του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης, λοιπόν, αναδείχθηκε ο νικητής του Silver Award, επιβεβαιώνοντας τα spoilers που είχαν κυκλοφορήσει τις προηγούμενες ημέρες.

Δες το trailer της Δευτέρας, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα αποχωρήσουν συνολικά 3 παίκτες!

Δες ακόμα:

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό