Η πρώτη φωτογραφία με το παιδί του Αντετοκούνμπο, στην οποία βλέπουμε το προσωπάκι του και τα χαρακτηριστικά του! Είναι ένα κουκλάκι, με σοκολατένιο δέρμα και καταγάλανα ματάκια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έγινε πατέρας πριν από 2 μήνες, πριν από μερικές ώρες ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο στο Instagram.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που βλέπουμε το παιδί του Greek Freak, με όλα τα χαρακτηριστικά του, χωρίς να καλύπτεται το πρόσωπό του.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το ΝΒΑ έχει σταματήσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή μαζί με τη σύντροφο και το παιδί τους!

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Φεβρουάριο κι, όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στον μικρό.

To Αντετοκουνμπάκι junior είναι μια γλύκα και δεν χορταίνουμε να το χαζεύουμε! Φυσικά, η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέσα σε μερικές ώρες πάνω από 700 χιλιάδες likes.

Το παιδί του Αντετοκούνμπο:

«Γεια σου κόσμε» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία φαίνεται ο baby Greek Freak να κάθεται στο καθισματάκι του.

https://www.instagram.com/p/B-qAIewFYby/?utm_source=ig_embed

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει επίσης και το… Tik Tok! Μάλιστα, ανέβασε κι ένα challenge που έκανε με τη σύντροφό του και το παιδί του, ένα πολύ γνωστό couple challenge στο οποίο τα ζευγάρια αλλάζουν μεταξύ τους ρούχα!

Δες ακόμα:

Ο Αντετοκούνμπο έγινε πατέρας κι ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του μωρού!