Οι οντισιόν τελείωσαν και η φάση του Bootcamp ξεκίνησε! Μάλιστα, την Τετάρτη είδαμε ποιοι είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του MasterChef.

Οι επίδοξοι σεφ που είχαν πάρει την πολυπόθητη λευκή ποδιά στις οντισιόν, μπήκαν ξανά στην κουζίνα και βρέθηκαν απέναντι στους κριτές. Ανάλογα με τη σακούλα που διάλεξαν και τον χρόνο που επέλεξαν, οι κριτές τους έδωσαν και τα αντίστοιχα υλικά με τα οποία κλήθηκαν να δείξουν τη δημιουργικότητά τους αλλά και τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Ποιοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους και πήραν το εισιτήριο για τη χρυσή 24άδα;

Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του MasterChef

Ο Διονύσης, ο οποίος είχε συγκινήσει με την ιστορία του τους κριτές, καθώς στις οντισιόν είχε κάνει την αγαπημένη συνταγή του γιου του που έχει φύγει απ’ τη ζωή, εντυπωσίασε τους κριτές για ακόμα μια φορά. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης του έδωσαν ποδιές, με τον ίδιο να επιλέγει να πάει με την ομάδα του Κοντιζά.

Ο Ιορδάνης επιλέχθηκε απ’ τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κι έτσι πλέον ανήκει στην ομάδα του.

Ένα σκηνικό που συζητήθηκε έντονα ήταν εκείνο με τη Μαρλέν, η οποία έκανε μια κίνηση που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως προσβλητική. Ο Πάνος Ιωαννίδης της έδωσε ποδιά αλλά της είπε πως για να πάει με την ομάδα του θα πρέπει να τον επιλέξει εκείνη τη στιγμή πριν ακούσει τους άλλους κριτές, κι εκείνη αρνήθηκε ρισκάροντας να μείνει ακόμα κι εκτός παιχνιδιού. Τελικά, ο κριτής που η ίδια περίμενε να πάει στην ομάδα του, ο Σωτήρης Κοντιζάς, της έδωσε ποδιά και ανήκει κι επίσημα στην ομάδα του.

Η Σεμίνα μπαίνει επίσης στο σπίτι του MasterChef, αφού την επέλεξε ο Σωτήρης Κοντιζάς, παρόλο που της έκανε αρκετές παρατηρήσεις για το πιάτο που ετοίμασε.

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και με τους τρεις να του δίνουν ποδιά επειδή τον ήθελαν στις ομάδες τους. Εκείνος αποφάσισε να το αφήσει στην τύχη καθώς δεν μπορούσε να αποφασίσει κι η τύχη του κλήρωσε να πάει με την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά!

Η Μάγδα κατάφερε επίσης να μπει στο σπίτι του MasterChef με την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ενώ ο Κωνσταντίνος νο2 ανήκει επίσης στην ομάδα του σεφ.

Η Ηλιάνα, τέλος, μπαίνει στη χρυσή 24άδα με την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Οι ομάδες του MasterChef μέχρι στιγμής:

Σωτήρης Κοντιζάς: Διονύσης, Μαρλέν, Κωνσταντίνος, Σεμίνα.
Πάνος Ιωαννίδης: Κωνσταντίνος, Μάγδα.
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ιορδάνης, Ηλιάνα.

Δες το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας:

Δες ακόμα:

Η μεγάλη αλλαγή στο MasterChef που δημιουργεί χαμόγελα στο τηλεοπτικό κοινό