Αυτό που είδαμε στο The Voice δεν έχει ξαναγίνει! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Στο The Voice βλέπουμε συνέχεια πράγματα που μας εκπλήσσουν… Από διαγωνιζόμενες που θυμούνται από κάπου, κάποτε τον Πάνο Μουζουράκη, μέχρι τους κριτές να ραπάρουν και να χορεύουν ζουλού!

Όμως, αυτό που είδαμε στο The Voice δεν έχει ξαναγίνει! Οι κριτές κάθισαν στην ίδια καρέκλα για να διεκδικήσουν παίκτρια που τους ενθουσίασε!

Ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ με τη φωνή της που αποφάσισαν να καθίσουν σε μία και μόνο καρέκλα, αυτή του Πάνου Μουζουράκη, και πάτησαν συγχρόνως το κουμπί διότι δεν υπήρχε κάποιος που να μην την θέλει!

Αυτό το κατάφερε η Λαμπρινή, η οποία τραγούδησε με τη μελωδική φωνή της ένα τραγούδι με το οποίο κατάφερε να αναδείξει τις φωνητικές της ικανότητες!

Ο Πάνος Μουζουράκης εννοείται πως ξεκίνησε τα δικά του του ενώ οι υπόλοιποι κριτές αναγκάστηκαν να την… παραχωρήσουν σ’ εκείνον καθώς κέρδισε την κέρδισε με την αξία του!

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει μια παίκτρια, η οποία μπορεί να μην πέρασε, αλλά κατάφερε να μας διασκεδάσει όλους! Η παίκτρια από το Γιοχάνεσμπουργκ μετά την ερμηνεία του πρώτου της τραγουδιού, συστήθηκε στους τέσσερις coaches και είπε μεταξύ άλλων ότι τραγουδάει ζουλού. Οι κριτές ενθουσιάστηκαν και της ζήτησαν να τραγουδήσει ζουλού. Και τότε άναψε το κέφι στη σκηνή. Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης έδωσαν ρεσιτάλ., αφού χόρεψαν σε ρυθμούς ζουλού!

Παίκτρια στο The Voice τραγούδησε ζουλού μαζί με τους κριτές | Video

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved