Η Αθηνά Οικονομάκου θα παντρευτεί τον καλό της Φίλιππο Μιχόπουλο με θρησκευτικό γάμο και εικάζουμε πως θα κάνει μαζί και τα βαφτίσια του μικρού Μάξιμου. Και μόλις πήραμε μια γεύση από το προσκλητήριο γάμου Οικονομάκου -Μιχόπουλου.

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ θα κάνουν και τη βάφτιση του γιου τους, αυτό τουλάχιστον δείχνει το προσκλητήριο γάμου Οικονομάκου-Μιχόπουλου, σε ροζ χρώματα και με τις φωτογραφίες των τριών!

Όπως βλέπουμε στο προσκλητήριο γάμου Οικονομάκου-Μιχόπουλου, το οποίο είδαμε σε Insta Story της Έλενας Γαλύφα, απεικονίζονται τα σκίτσα του ζευγαριού ενώ τους χωρίζει το μωράκι τους, ο καρπός του έρωτάς τους. Γι΄αυτό πολλοί υποθέτουν πως εκτός από τον θρησκευτικό γάμο θα κάνουν και τη βάφτιση του παιδιού.

προσκλητήριο γάμου Οικονομάκου-Μιχόπουλου

Όπως ήδη έχει αποκαλύψει η Αθηνά, νονές του γιου της δεν είναι άλλες απ’ τις τρεις πολύ καλές της φίλες Βάσω Λασκαράκη, Εύη Πρεβενά και Νικόλ Παναγιώτου.

Άλλες λεπτομέρειες για το γάμο δεν γνωρίζουμε, ούτε το μέρος (που πολλοί λένε πως θα είναι η Μύκονος όπου και εργάζεται ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά περνά τον περισσότερο καιρό), ούτε πότε θα γίνει. Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον περασμένο Νοέμβριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού στο Γύθειο.

Τώρα, οι τρεις τους -μαζί με τον Μάξιμο- απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο και κανονίζουν τις λεπτομέρειες γάμου και βάπτισης. Και μαντεύουμε πως η Αθηνά θέλει να έχει την επιμέλεια και να προσέξει την κάθε λεπτομέρεια.

Εμείς τους ευχόμαστε με το καλό!

Να σημειωθεί ότι μετά τον γάμο και τα βαφτίσια, η Αθηνά Οικονομάκου αναμένεται να κάνει comebck τηλεοπτικά και να επιστρέψει στο «Έλα στη θέση μου». Έτσι, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μέχρι στιγμής πληροφορίες θα εμφανιστεί στα πρώτα δύο επεισόδια της κωμωδίας και στη συνέχεια θα έχει καθημερινή παρουσία στο καστ του σίριαλ, από το 20ό επεισόδιο και μετά:

Θα επιστρέψει στο «Έλα στη θέση μου» η Οικονομάκου μετά τον γάμο και τα βαφτίσια;