Απ΄το επίσημο trailer του Room Service, Πλιζ βλέπουμε για πρώτη φορά όλους τους χαρακτήρες και παίρνουμε και μια γεύση απ’ τον ρόλο που θα έχει ο καθένας στα όσα θα διαδραμαρτιστούν στο ξενοδοχείο!

Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα μας δείχνει τις ζωές των μόνιμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel», δηλαδή μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις κ.ά.

Την ίδια στιγμή, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες, που θα υποδυθούν μία μεγάλη γκάμα από guest stars προσώπων- έκπληξη (όπως γινόταν και στο Κόκκινο Δωμάτιο) θα εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού και θα προκύψουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Στο επίσημο trailer του Room Service, Πλιζ αποκαλύπτονται για πρώτη φορά όλοι οι βασικοί χαρακτήρες, ενώ καταλαβαίνουμε και τις περιπέτειες στις οποίες θα μπουν.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος υποδύεται τον διευθυντή του ξενοδοχείου, τον Τάσο Τσαγανέα. Πρόκειται για έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Τον ρόλο στο πλευρό του Αλέξανδρου Ρήγα έχει αναλάβει η Βαλέρια Κουρούπη. Η Βασιλική Ανδρίτσου (η οποία κρατούσε τον ρόλο στο Κόκκινο Δωμάτιο) δεν είναι ανάμεσα στο καστ της επιστροφής της σειράς αφού πρόσφατα έγινε μανούλα, και φυσικά η αντικατάσταση του ρόλου της χρειαζόταν μια γυναίκα που να ταιριάζει με το ύφος της σειράς.

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές:

  • Ο Παντελής Καναράκης είναι ο ιδιοκτήτης του «Alexander Hotel».
  • Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ο σεκιουριτάς που ευθύνεται για την ασφάλεια των ενοίκων και εργαζομένων του ξενοδοχείου.
  • Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι ο γκρουμ στο ξενοδοχείο.
  • Ο Κώστας Καραφώτης υποδύεται τον μπάρμαν του «Alexander Hotel».
  • Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου είναι η υπεύθυνη του λογιστηρίου.

Το επίσημο trailer του Room Service, Πλιζ:

Δες ακόμα:

Τα μοναδικά πρώτα τρέιλερ των «Room Service, πλιζ» και «Θα γίνει της Πολυκατοικίας»!