Η δούκισσα του Sussex, όπως ξέρουμε όλοι, συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά Suits πριν παντρευτεί. Μάλιστα για να μπορέσει να παντρευτεί τον Πρίγκιπα Harry έπρεπε να αφήσει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο όπως και τα social media που τόσο αγαπούσε.

Η Meghan Markle αυτή τη στιγμή είναι η δούκισσα του Sussex αλλά προηγουμένως ήταν η πρωταγωνίστρια στην δραματική σειρά «Suits». Η σειρά έχει μεγάλη επιτυχία και συνεχίζεται ακόμα. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011. Ποιά ήταν, λοιπόν, η αμοιβή της Meghan Markle;

Σύμφωνα με την Sun, η Meghan είχε πολύ υψηλές αποδοχές από τους ρόλους που υποδύθηκε παρά το ότι δεν είχε κάποιον άλλον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρελθόν. Η δούκισσα κατόρθωσε να αμειφθεί με έναν εξαιρετικά καλό μισθό και μάλιστα να τον παίρνει πάντα.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η Meghan έπαιρνε μισθό ύψους 47.000 δολάρια το κάθε επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο συνολικά έβγαζε 423.000 δολάρια. Καθόλου ευκαταφρόνητο μισθό.

Ενώ πλέον ανήκει στην βασιλική οικογένεια, η Meghan είχε μια πολύ πετυχημένη καριέρα. Εκτός από την συμμετοχή της σε αυτή την σειρά είχε συμμετάσχει σε άλλες ταινίες όπου είχε μικρούς ρόλους. Για το σύντομο πέρασμά της από την ταινία «Remember me» αμείφθηκε με 175.000 δολάρια. Την παραγωγή της ταινίας είχε κάνει ο πρώην σύζυγός της. Ενώ για μια κωμωδία το 2006 πήρε 145.000 δολάρια.

Φαίνεται ότι η περουσία της ανέρχεται στα 5.000.000 δολάρια σύμφωνα με το  CelebrityNetWorth.com.

Στο ίδιο site αναφέρεται και η περιουσία του πρίγκιπα Harry. Όπως είναι φυσικό ο πρίγκιπας έχει πολύ μεγαλύτερη περιουσία από της συζύγου του. Η περιουσία του πρίγκιπα ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι έχει 8 φορές μεγαλύτερη περιουσία απ’ ό,τι η σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης:

Το Παλάτι ετοιμάζει «αντεπίθεση» για τις πληρωμένες συνεντεύξεις του πατέρα της Meghan Markle

Credits: Getty Images