Για όγδοη σεζόν συνεχίζεται η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” στο κανάλι του Alpha. Αυτή τη φορά περιμένει μία διαφορετική έκπληξη τους τηλεθεατές αφού θα εμφανιστεί η Ναταλία Γερμανού στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Ταυτόχρονα στην ίδια εκπομπή η παρουσιάστρια ρώτησε την Κλέλια Ρένεση που είχε καλέσει στην εκπομπή της γιατί δε τη βλέπουμε συχνά σε συνεντεύξεις.

Η Ναταλία Γερμανού στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε στην εκπομπή της, “Καλύτερα δε γίνεται”, μία εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, την Κλέλια Ρένεση και με αφορμή αυτό αποφάσισε να αποκαλύψει και τη δική της guest εμφάνιση.

Με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Κλέλια Ρένεση θα σχετίζεται ο μικρός ρόλος που θα παίξει η παρουσιάστρια και το μόνο που τόνισε είναι ότι δε θα παίξει τον εαυτό της!

Γιατί η Κλέλια Ρένεση δε δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Στην ίδια εκπομπή η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε το λόγο που δε δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις και πιο συγκεκριμένα είπε:

Ναταλία καταλαβαίνεις και εσύ πως ένας άνθρωπος από ένα σημείο και πέρα για να μιλήσει, πρέπει και κάτι να πει. Εγώ σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον τηλεοπτικό χρόνο. Δεν μπορώ προσωπικά να μιλάω συνέχεια και ακατάπαυστα για πράγματα που αφορούν τον εαυτό μου και το περιβάλλον μου και τις σκέψεις μου και τα όνειρά μου, και τριγύρω να γίνεται χαμός στον κόσμο. Αισθάνομαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχω τακτοποιήσει τον εαυτό μου και έχω μιλήσει και στα κανάλια που συνεργάζομαι κατά καιρούς, ότι εγώ βλέπω έτσι τον δρόμο μου. Μια δυο φορές εμφανίσεις στον χρόνο που αφορούν τη δουλειά μου, τα κάνω με χαρά και κέφι. Το παραπάνω θα με ζορίσει, θα με ταλαιπωρήσει, θα με κάνει να αισθανθώ άσχημα για τους λόγους που σου εξήγησα

Διάβασε ακόμα:

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Μπαίνουν νέα ζευγάρια στη σειρά!