Αυτή η εταιρεία θέλει να σε πληρώσει για να βλέπεις τους «Friends»!

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτή η εταιρεία θέλει να σε πληρώσει για να βλέπεις τους «Friends» και δεν νομίζουμε ότι έχουμε διαβάσει καλύτερη αγγελία εργασίας τα τελευταία χρόνια!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι αγαπάνε τα «Φιλαράκια» και δεν ξέρουμε κανέναν που θα του πρόσφερε κάποιος χρήματα για να κάτσει με τις ώρες να τα απολαύσει κι εκείνος να έλεγε όχι ευχαριστώ δεν θέλω.

Παρόλα αυτά, αυτή η εταιρεία δεν ψάχνει έναν απλό θεατή, ψάχνει τον superfan των Friends που δεν θα έχει πρόβλημα να παρακολουθήσει τη σειρά για 25 συνεχόμενες ώρες. Νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις; Εάν ναι, η Frontier Communications είναι πρόθυμη να σε πληρώσει για να βλέπεις τους «Friends».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το NBC New York η online εταιρεία Frontier Communications αποφάσισε να γιορτάσει τα 25 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του NBC, δίνοντας σε έναν θαυμαστή το ποσό των 1.000 δολαρίων για να κάνει αυτό που κάνουμε σχεδόν όλοι έτσι κι αλλιώς: Να κάτσει στον καναπέ του και να απολαύσει τις περιπέτειες των Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe και Joey για μία ολόκληρη ημέρα και μία ώρα!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του NBC, αυτός ο χρόνος αντιστοιχεί σχεδόν στο 1/3 ολόκληρης της σειράς. Ενώ οι τυχεροί που θα επιλεχθούν, για να αποδείξουν ότι πραγματικά βλέπουν τα επεισόδια και δεν χαζεύουν στο Instagram, θα πρέπει να κάνουν live-tweets και τις 25 ώρες που θα παρακολουθούν την αγαπημένη μας παρέα, αλλά να ανεβάσουν και μια selfie με τους πραγματικούς τους φίλους.

Χαρακτηριστικά, η αγγελία αναφέρει: «Ψάχνουμε αυτούς που ξέρουν όλα τα quotes της σειράς, το ξεκαρδιστικό σενάριο και όλες τις μικρές λεπτομέρειες (πόσες αδερφές έχει ο Joey, ποια είναι η δουλειά του Chandler κτλ.), που κάνουν μοναδική αυτή τη σειρά.

Η αίτηση είναι αρκετά απλή και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μόνο τα προσωπικά τους στοιχεία. Στη συνέχεια θα πρέπει να απαντήσουν και σε κάποιες ερωτήσεις για τους Friends, όπως για παράδειγμα να διαλέξουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα (αυτό είναι όντως δύσκολο), καθώς επίσης να γράψουν μια παράγραφο 100 λέξεων για το «Ποιος νομίζεις ότι είχε δίκιο για τον χωρισμό τους, η Rachel ή Ross, και γιατί;». Είμαι σίγουρη ότι μερικοί θα ξεπεράσουν τις λέξεις που τους προτείνονται πάνω στο συγκεκριμένο θέμα!

Photo: Instagram/@courteneycoxofficial

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved