Όπως έχει δηλώσει η Άσπα Τσίνα δε θα συνεχίσει στο J2US για λόγους υγείας. Όμως, ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Άσπας Τσίνα που θα συνεχίσει στο πλευρό του Μάριου; 

Πριν λίγες μέρες η ίδια η Άσπα Τσίνα ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός για την ίδια τελειώνει και στο πέμπτο show του J2US ήταν η τελευταία φορά που τραγούδαγε στη σκηνή του διαγωνισμού. Μπορεί οι κόντρες που είχε σε παλαιότερα lives με την κριτική επιτροπή να ήταν έντονα, όμως φυσικά δε θα ήταν λόγος για να αποχωρήσει.

Η απόφασή της έχει άμεση σχέση με την υγεία της, αφού ως καρκινοπαθής δε θα μπορούσε να ταλαιπωρήσει τον οργανισμό της τη στιγμή που η γιατρός της συνιστά ξεκούραση.

Ποια θα είναι, όμως, η αντικαταστάτρια της Άσπας Τσίνα; 

Την αποκάλυψη έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της “Έλα Χαμογέλα”, λέγοντας πως «Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει», ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ποια θα είναι πιθανότατα η νέα coach του Μάριου Πρίαμου.

Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου 

Από τη μεριά του ο Μάριος Πρίαμος δήλωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα όποια κι αν είναι η νέα του coach και θα το αντιμετωπίσει με την ίδια χαρά.

Δες όλα όσα ειπώθηκαν στο “Έλα Χαμογέλα”: 

Διάβασε ακόμα:

J2US: Το μουστάκι του Τρύφωνα, η συγκίνηση του Τάσου & η τελευταία εμφάνιση της Άσπας (Video)

Photo: Instagram/ j2us_gr