Αυτή είναι η ομάδα της Φαίης Σκορδά για τη νέα σεζόν

LIKE US ON FACEBOOK

Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει τις διακοπές της στη Χαλκιδική, όμως, επειδή η έναρξη της νέας σεζόν πλησιάζει, προγραμματίζει αρκετά συχνά να κατεβαίνει Αθήνα για να ετοιμάσει την εκπομπή της.

Η ομάδα του Πρω1νού φέτος ανανεώνεται καθώς έχουμε προσθήκες κι αποχωρήσεις! Ποια θα είναι, λοιπόν, η ομάδα της Φαίης Σκορδά τη νέα σεζόν;

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι ο Κώστας Τσουρός αποχωρεί καθώς αναμένεται ν’ ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον Alpha και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Σοφία Τουντούρη δεν φαίνεται πως θα συνεχίσουν στο Πρω1νό ενώ ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τον Θέμη Γεωργαντά.

Τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, θα δούμε μια τελείως διαφορετική ομάδα στην πρωινό ζώνη του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, μόλις τρία άτομα θα πλαισιώνουν φέτος τη Φαίη Σκορδά στο πάνελ της εκπομπής. Αυτοί είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία είναι νέα προσθήκη, ο σταθερός Άρης Καβατζίκης, αλλά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος επιστρέφει στο πλευρό της παρουσιάστριας, με την οποία είχαν χρόνια συνεργασία στο MEGA.

H ομάδα θα πλαισιώνεται επίσης απ’ τη Λίτσα Πατέρα, ενώ στη κουζίνα παραμένει ο Βασίλης Καλλίδης και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, για την μαγειρική και τα γλυκά.

Δες κι αυτό για τη νέα σεζόν:

Τι θα γίνει στη ζωή του Ηλία όταν μπει η Κλέλια Ρένεση στη Μουρμούρα;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved