Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Ο Αντώνης Κανάκης, λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη!

Νέο κανάλι για τον Κανάκη και την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”! Ποιο είναι το κανάλι; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Το πρώτο trailer της εκπομπής εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μας στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα του τελικού του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, το σήμα του ΣΚΑΪ άλλαξε και μετατράπηκε σ’ ένα χαμόγελο που έκλεινε το μάτι στους τηλεθεατές. Τότε, ξεκίνησε να παίζει η μουσική της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα” κι όλοι καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται!

Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την επίσημη ανακοίνωση απ’ το κανάλι.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=6Aj7vYEJo9k

Το τέλος της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1

Μετά από 21 χρόνια συνεργασίας, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι σταματάει η συνεργασία του με τον Ant1.

Τι οδήγησε τον Αντώνη Κανάκη στο να αποχωρήσει με δική του απόφαση από το κανάλι παρά τις προσπάθειες απ’ τη διοίκηση να παραμείνει; Είχε γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της late night ζώνης, κάτι τέτοιο όμως δεν υλοποιήθηκε ποτέ, όπως είχε τονίσει ο ίδιος.

Αυτό που ενόχλησε τον παρουσιαστή ήταν ότι το κανάλι δεν διέψευσε, ούτε ξεκαθάρισε με κανέναν τρόπο ότι οι αποφάσεις ήταν του καναλιού, ενώ όφειλε να το πράξει, «τη στιγμή που δημοσίως χρεώνονταν σε έναν συνεργάτη του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ο ίδιος κρατούσε πάντα αποστάσεις απ’ το «κακώς εννοούμενο παρασκήνιο και προσκήνιο του τηλεοπτικού χώρου», και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε μετά από 21 χρόνια να λήξει τη συνεργασία.

Δες κι αυτό:

Μετά από 21 χρόνια, τέλος ο Κανάκης απ’ τον Ant1 | Όσα αποκάλυψε