Ο Brad Pitt είναι ένας απ’ τους πιο αγαπημένους και γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood αλλά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε. Η συνέντευξη του Brad Pitt και η φωτογράφιση στο περιοδικό GQ για τα 55 του χρόνια. 

Η συνέντευξη του Brad Pitt και η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο περιοδικό έγιναν με αφορμή την ταινία “Once Upon a Time in… Hollywood“, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Leonardo Di Caprio και είναι φαβορί για το Όσκαρ, ενώ τον Δεκέμβρη κλείνει τα 55 του χρόνια.

Μπορεί να μη δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά όταν το κάνει, το κάνει διαλέγει εκείνος το μέρος, το οποίο μπορεί να είναι και το σπίτι του ενώ μιλά για όλα. Κι αυτή τη φορά στο GQ μίλησε για όλα.

Περιέγραψε στη συνέντευξη που παραχώρησε πώς ένιωθε όταν προσπαθούσε να κινηθεί έξω από το σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ολόκληρες πόλεις μερικές φορές αισθάνονται πρακτικά εκτός του ορίου, είπε. Η Νέα Υόρκη, για παράδειγμα.

«Ήταν πάντα δύσκολο για μένα. Μόνο οι παπαράτσι. Δεν μπορώ να έχω την ελευθερία εκεί…», αναφέρει χαρακτηριστικά και η καθημερινή του ζωή ήταν τόσο διαφορετική από συνομιλίες με ανθρώπους που προσπαθούσε να αποφύγει μέχρι και τα πιο βασικά, καθημερινά  πράγματα που τον ρωτούσαν όταν τον έβλεπαν όπως, “πόσο χρονών είσαι” ή “πώς τα πας”.

Είναι 55 ετών και αστροναύτης, όπως περιγράφει το περιοδικό. Έχει πάει σε μέρη κι έχει δει πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς δεν θα δούμε ποτέ.

Μιλώντας για τις αλλαγές στη ζωή του αλλά και στις δουλειές του, είπε πως απλά μεγαλώνει.

Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του χρόνου, περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με τους ανθρώπους. Και πλέον έχεις τις δικές σου νίκες και ήττες- όσο περισσότερο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σου φαίνονται ως νίκες ή ως ήττες. Με ποιον θα περνάς τον καιρό σου και πώς, αυτό έχει γίνει πλέον πολύ πιο σημαντικό για εμένα

Ο Brad Pitt ακούει μουσική, κάνει όλα αυτά που κάνει ένας μπαμπάς, βλέπει πολλές ταινίες.

Πολύ περισσότερο, ο ηθοποιός είπε πως αποφεύγει τα μεγάλα poster με το πρόσωπό του, όταν βγαίνει μια ταινία. «Αγαπώ αυτά τα posters. Θεωρώ πως είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από το να πουλήσουν απλά ένα πρόσωπο. Κι αν κοιτάξεις στο παρελθόν είπαμε μερικά πολύ καλά posters», είπε ο Brad Pitt.

Τι κάνει για να αποφύγει κάτι που δεν θέλει, για να αποσπάσει την προσοχή του; «Παθαίνω εμμονή με κάτι. Το γνωρίζω πως θέλω να αποφύγω κάτι και αποκτώ εμμονή με κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά και μιλώντας για τους ανθρώπους στη ζωή του είπε πως δεν έχουν φίλτρα, ούτε τείχος προστασίας. Δεν φλιρτράρουν τις σκέψεις τους, μερικές φορές μπαίνουν σε μπελάδες για αυτό. «Και τους λατρεύω, λατρεύω το πόσο ανοιχτοί και ωμοί είναι με τα συναισθήματά τους κάθε στιγμή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Την ίδια στιγμή, ο Brad Pitt μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία και όπως είπε είναι αισιόδοξος για την πιθανότητα σύνδεσης.

Έχω περάσει τα πάντα. Μεγάλωσα μέσα στον Χριστιανισμό. Πάντα τον αμφισβητούσα, αλλά μερικές φορές λειτουργούσε. Και μετά όταν έμεινα μόνος μου, τον εγκατέλειψα εντελώς και δήλωνα αγνωστικιστής. Δοκίμασα διάφορα πνευματικά πράγματα για κάποιον καιρό. Μετά για λίγο δήλωνα αθεϊστής, ένιωθα κάπως σαν επαναστάτης. Βασικά δεν ήμουν καθόλου. Αλλά με χαρακτήριζα έτσι για αρκετό καιρό, που φαινόταν πολύ ροκ. Και μετά βρήκα τον εαυτό μου να επιστρέφει απλώς στην πίστη – μισώ την λέξη πνευματικότητα, απλώς μια πίστη πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι

Δες και αυτό:

Ένας απολαυστικός Brad Pitt δίνει συνέντευξη στην Ellen DeGeneres

Με πληροφορίες απ’ τη συνέντευξη του Brad Pitt στο GQ