Η αποκάλυψη για την αμοιβή των κριτών του MasterChef έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Πόσα χρήματα παίρνει ο κάθε ένας από τους κριτές;

Ποια είναι η αμοιβή των κριτών από το MasterChef; Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ ενώ όπως αποκαλύφθηκε σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το ριάλιτι μαγειρικής ψάχνει και τέταρτο κριτή.

Αναζητείται, λοιπόν, ένα τέταρτο πρόσωπο που θα μπει στην δεμένη ομάδα των Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο και θα κρίνει τους διαγωνιζόμενους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο πιο επικρατέστεροι είναι ο Απόστολος Τραστέλης και ο Αθηναγόρας Κωστάκος.

Στο MasterChef, που θα ξεκινήσει μετά το GNTM, ψάχνουν να βρουν τέταρτο κριτή. Αυτή τη στιγμή παίζουν δύο δυνατά ονόματα. Ο ένας είναι ο Απόστολος Τραστέλης, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από το MasterChef. Ο δεύτερος είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος είχε βγει πρώτος στο Top Chef

Και οι δύο είχαν περάσει από το MasterChef ως κριτές και είχαν ενθουσιάσει. Ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές και όλα είναι υπό συζήτηση ενώ τίποτα δεν είναι ακόμη ανακοινώσιμο.

Παράλληλα, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε και την αμοιβή των κριτών του MasterChef για μια σεζόν. Συγκεκριμένα, οι αμοιβές τους όπως έγινε γνωστό από δημοσιογράφο της εκπομπής κυμαίνονται από τις 60.000 έως και τις 80.000 ευρώ για τον κάθε ένα.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχουν ήδη ξεκινήσει την νέα  αναζήτηση για τον επόμενο Έλληνα MasterChef…. ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα ξεκινήσει μόλις τελειώσει το GNTM, το οποίο επίσης έχει κάνει ένα δυνατό comeback.

Πάντως οι συμμετοχές για το MasterChef έχουν ξεκινήσει και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να διεκδικήσεις τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και 50.000 ευρώ!

https://www.youtube.com/watch?v=Zh9C2is3l0g

Διαβάστε αναλυτικά:

Πότε επιστρέφει το MasterChef στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;