Μόλις τυπώθηκαν τα προσκλητήρια του γάμου της χρονιάς και τα δημοσίευσε το παλάτι του Kensington!

Τα προσκλητήρια του γάμου Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle είναι γραμμένα με μαύρο και χρυσό μελάνι και είναι πραγματικά εντυπωσιακά, δεν θα μπορούσε, άλλωστε, και διαφορετικά αφού πρόκειται για τον γάμο της χρονιάς.

To παλάτι του Kensington δημοσίευσε έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες απ’ τα προσκλητήρια του γάμου Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle και βλέποντάς τα απλά επιβεβαιώνονται όσα είχαμε στο μυαλό μας. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερα απ’ το προσκλητήριο του πριγκιπικού γάμου!

Το τυπογραφείο Barnard and Westwood επιμελήθηκε τα προσκλητήρια και χρησιμοποίησε μελάνι από την Αμερική σε χαρτί από τη Βρετανία.

Οι Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle είναι έτοιμοι ν’ αποστείλουν τις προσκλήσεις στους περίπου 600 καλεσμένους του γάμου τους.

Η βρετανική εταιρεία Barnard and Westwood ξεκίνησε να συνεργάζεται με το παλάτι το 1985 και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες δεν απορούμε καθόλου γιατί την εμπιστεύεται η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Με χρυσό μελάνι είναι εκτυπωμένο το έμβλημα του πρίγκιπα της Ουαλίας και οι υπόλοιπες πληροφορίες έχουν εκτυπωθεί με μαύρο μελάνι.

Η Lottie Small, η οποία πρόσφατα ολοκλήρωσε τη μαθητεία της, έγραψε όλες τις προσκλήσεις σε μια διαδικασία γνωστή ως “σφράγιση”, χρησιμοποιώντας μια μηχανή από τη δεκαετία του 1930.

Θυμίζουμε ότι ο γάμος Πρίγκιπα Harry – Meghan Markle θα γίνει στις 19 Μαϊου. Η γαμήλια πομπή που θα καταλήξει στο κάστρο του Ουίνδσορ όπου θα γίνει η τελετή θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι.

Διάβασε ακόμα:

Στην Ελλάδα Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle