Τα νέα look των κοριτσιών του GNTM παρουσιάστηκαν στο επεισόδιο της Δευτέρας και πραγματικά όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Και οι ίδιες οι παίκτριες. Σε ορισμένες η αλλαγή ήταν τεράστια, σε άλλες…καμία αλλαγή!

Το Makeover έγινε. Με κλάματα, σκέψεις για αποχωρήσεις και μερικές ατάκες καρφιά. Στις περισσότερες έκοψαν μήκος, σε μια παίκτρια πρόσθεσαν τρέσα και δεν ήθελε, σε άλλη τα πήραν με την “ψιλή”, και σε άλλη έκαναν αφέλειες.

Βίκυ Καγιά και Έλενα Χριστοπούλου προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα κορίτσια που βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού και -παραλίγο- υστερίας. Άλλες έλεγαν πως θα αποχωρήσουν, άλλες έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ και ικέτευαν τους κομμωτές να μην τις κουρέψουν άλλο!

Τα νέα look των κοριτσιών τις μετέτρεψαν από «το ωραίο κορίτσι της γειτονιάς» σε μοντέλα, σύμφωνα πάντα με την coach και την Καγιά. Και τελικά όλες ενέδωσαν γιατί καμία δεν ήθελε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ποιες ήταν οι πιο μεγάλες αλλαγές;

Το κορίτσι που είχε μια απ’ τις μεγαλύτερες αλλαγές ήταν η Έλντα και αυτό γιατί την κούρεψαν με την ψιλή. Της ξύρισαν το κεφάλι και η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε την ξυριστική μηχανή, πόνεσε λίγο η καρδούλα μας.

Παρά την αρχική της άρνηση, το έκανε. Με πόνο στην καρδιά και είναι λογικό.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή που έγινε και επίσης, δεν περιμέναμε ήταν η Ειρήνη Στεριανού. Η Ειρήνη με το μακρύ της το μαλλί έπρεπε να γίνει Rihanna. Και έγινε. Μπορεί να έκλαιγε καθ΄όλη την διάρκεια που την κούρευαν (τη λυπήθηκε η ψυχή μας) αλλά τελικά το έκανε. Η ίδια είπε πως από τις αντιδράσεις των κοριτσιών κατάλαβε ότι κάποιες την κορόιδευαν και σε άλλες άρεσε πραγματικά.

Πάντως, το νέο της look δεν την ενθουσίασε αλλά είναι λογικό μέχρι να το συνηθίσει. Δεν ήταν και μικρή η αλλαγή Ειρήνη μου, ένα σοκ το παθαίνεις.

Η παίκτρια που έβαλε τα κλάματα και δεν το περιμέναμε ποτέ, ήταν η Ειρήνη Ερμίδου. Στην Ειρήνη, στον Ronaldo του παιχνιδιού, έκαναν τα μαλλιά της αφέλειες και της πρόσθεσαν μαλλί. Κι εκεί έβαλε τα κλάματα, γιατί απλά η Ειρήνη δεν θέλει τίποτα ψεύτικο πάνω της. Και ένα δίκιο της το δίνουμε.

Αλλά το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Αν μας ρωτάς ποια ήταν η αγαπημένη μας, είχαμε πολλές! Η Μαριάννα Μ., η Μέγκι και η Εβελίνα. Πάντως όλες επιστρέφουν ανανεωμένες και έτοιμες για τη νέα δοκιμασία!

Δες το video με τα νέα look των κοριτσιών του GNTM

https://www.youtube.com/watch?v=gYeH7cH9va8

Διαβάστε επίσης:

Spoiler για το GNTM: Αυτές οι δύο παίκτριες αποχωρούν!