Ατύχημα για την Ψυχράμη πάνω στη σκηνή | Την αντικαθιστά η Μαγγίρα

LIKE US ON FACEBOOK

Tραυματίστηκε σοβαρά η Αντιγόνη Ψυχράμη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Matilda» στο Θέατρο Ακροπόλ.

Το ατύχημα για την Ψυχράμη πάνω στη σκηνή ήταν αρκετά σοβαρό, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να κάνει φυσιοθεραπείες και ν’ αντικαθιστάται προς το παρόν στην παράσταση.

Η Μπέτυ Μαγγίρα, μιλώντας στην κάμερα του Happy day για τον τραυματισμό της Αντιγόνης Ψυχράμης, αποκάλυψε πως θα την αντικαταστήσει στη παράσταση «Matilda» μέχρι να αναρρώσει πλήρως η ηθοποιός.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως η Ψυχράμη δεν έσπασε τον λαιμό της, αλλά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και γι’ αυτό κάνει φυσιοθεραπείες.

Η Αντιγόνη Ψυχράμη είχε ένα ατύχημα. Θα βοηθήσω και εγώ σε όσους παραστάσεις μπορώ, έξτρα. Όχι δεν έσπασε το λαιμό της. Κάνει φυσιοθεραπείες. Ήταν ένας τραυματισμός σοβαρός. Που είναι δύσκολο και να χορεύεις και να τραγουδάς

Εμείς της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στον ρόλο της!

Λίγα λόγια για το «Matilda»

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός.

Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της, Αγκάθα Τράντσμπουλ: «Μόνη μου θα αλλάξω αυτή την ιστορία!».

Η μικρή ηρωίδα, σε αντίθεση με τον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος υποτάσσεται και εγκλωβίζεται σε μία κοινωνία που μετατρέπει τα μέλη της σε άβουλα όντα, θέλει να αλλάξει τη μοίρα της διεκδικώντας τα όνειρα της για ένα καλύτερο αύριο και ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές της, γιατί «κάποιες φορές, η τάξη θέλει… αταξία»!

Διάβασε ακόμα:

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η μικρή Πόπη που έκανε το όνειρό της πραγματικότητα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved