Την αποκαλούν εξολοθρευτή ακόμα και οι κριτές και δεν έχουν άδικο! Η Ασημίνα, με την μέτρια παρουσία της μέχρι στιγμής σε Mystery Box και ομαδικές δοκιμασίες, έχει αποδείξει ότι στην αντιγραφή πιάτων πιάνει κορυφή! Έκαστος στο είδος του… και η Ασημίνα στο να “εξολοθρεύει” τους αντιπάλους της!

Όποιος κι αν έχει τολμήσει να τα βάλει μαζί της έχει βγει χαμένος. Ποιανού ήταν η σειρά να χάσει τώρα; Γιατί θεωρούμε όλοι δεδομένο ότι η Ασημίνα δεν αποχώρησε απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής καθώς έχει πολλούς αντιπάλους να “εξολοθρεύσει” ακόμα! Ο Τάσος αποχώρησε απ’ το MasterChef για ακόμα μια φορά, πριν προλάβει καλά να ξαναμπεί στον διαγωνισμό.

Ας πάρουμε, όμως, λίγο τα πράγματα απ’ την αρχή. Στο επεισόδιο του MasterChef της Παρασκευής, οι παίκτες της ηττημένης μπλε ομάδας έπρεπε να βγάλουν υποψήφιους για αποχώρηση. Ο Σταμάτης ήταν ο πρώτος υποψήφιος, καθώς τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, όπως είχε ζητήσει ο ίδιος, ενώ μαζί του διαγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ο Τάσος και η Ασημίνα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν ν’ αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, το οποίο είχε αρκετές δύσκολες παρασκευές, πολλή λεπτομέρεια και ήθελε σωστή οργάνωση χρόνου.

Όλοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πιάτο, έχοντας έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους, τον οποίο θαυμάσαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε τον Σταμάτη να συμβουλεύει την Ασημίνα για μια παρασκευή της προκειμένου να μην της παραψηθεί!

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Σταμάτης έκανε την καλύτερη αντιγραφή του πιάτου, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε πως η Ασημίνα έκανε το καλύτερο στήσιμο. Ο Τάσος είχε τις περισσότερες αστοχίες και αποχώρησε ξανά από το reality μαγειρικής, αυτή τη φορά οριστικά, αφού είχε ήδη ξαναμπει στο παιχνίδι με τη δεύτερη ευκαιρία.

Η Ασημίνα πλέον μετράει 6 νίκες σε δοκιμασίες αποχώρησης και δικαίως έχει τον τίτλο του εξολοθρευτή! Όταν γύρισε στο σπίτι, ο Μανώλης έμεινε μ’ ανοιχτό το στόμα διότι περίμενε τον Τάσο. Την δυσαρέσκειά της που έμεινε η Ασημίνα δεν μπόρεσε να κρύψε ούτε η Σπυριδούλα, η οποία άφηνε έτσι κι αλλιώς από νωρίτερα αιχμές για την συμπαίκτριά της.

Δες ακόμα:

MasterChef: Η νικητήρια ομάδα και η οικειοθελής υποψηφιότητα προς αποχώρηση