Νέα δεδομένα στον διαγωνισμό μόδας προκύπτουν, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες. Τα απρόοπτα των γυρισμάτων είναι αρκετά και ένα από αυτά είδε το φως της δημοσιότητας. H διακοπή των γυρισμάτων στο GNTM 3 είναι γεγονός! Γιατί οι διαγωνιζόμενοι έφυγαν από το πλατό το διαγωνισμού;

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι #Not», και πιο συγκεκριμένα του δημοσιογράφου Χάρη Λεμπιδάκη, αποκαλύπτει τα νέα δεδομένα στο GNTM 3.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος αναφέρει πως τα γυρίσματα του GNTM 3 σταμάτησαν με αίτημα των διαγωνιζόμενων. Αναλυτικότερα, λέγεται πως οι διαγωνιζόμενοι έκαναν αίτημα στην παραγωγή για αναίρεση του κανονισμού που αναφέρεται στον εγκλεισμό τους στο σπίτι.

Οι ίδιοι, θέλησαν να περάσουν μαζί με τα συγγενικά τους πρόσωπα τον Δεκαπενταύγουστο, γεγονός που έγινε πραγματικότητα, καθώς η παραγωγή έκανε δεκτό το αίτημα τους. Πηγές του δημοσιογράφου αναφέρουν πως οι υποψήφιοι του GNTM 3, έφυγαν από τα γυρίσματα τον Δεκαπενταύγουστο και γύρισαν στο πλατό έπειτα από τέσσερις ημέρες, 19 Αυγούστου.

Η επιστροφή των μοντέλων στα γυρίσματα του GNTM 3, είχε ως πρώτη δοκιμασία την εξέταση για κορονοϊό! Κανένα από τα test για κορονοϊό δεν ήταν θετικό με την παραγωγή να δίνει το «οκ» για την επανέναρξη των γυρισμάτων.

Διάβασε όσα ανέφερε ο Χάρης Λεπιδάκης για τη διακοπή των γυρισμάτων στο GNTM 3 :

«Υπήρχε διακοπή των γυρισμάτων λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο. Για πέντε μέρες, γιατί οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν μετά από ένα μήνα να πάνε να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και δόθηκε ειδική άδεια να φύγουν από το σπίτι. Επέστρεψαν τέσσερις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά και η παραγωγή ήταν πιο ελαστική και δέχτηκε την επιθυμία των παιδιών. Όταν επέστρεψαν, για δυο μέρες δεν γινόντουσαν γυρίσματα, λόγω κορονοϊού. Από τη στιγμή που δόθηκε το οκ πως είναι όλοι καλά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχουν στις δοκιμασίες παραπάνω από δέκα άτομα».

Δες το βίντεο από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not», με το αναλυτικό ρεποράζ:

Θυμήσου την αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο νέο trailer του διαγωνισμού:

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM 3