Αποστολία Ζώη: Θα γίνει η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», αλλά με άλλον πρωταγωνιστή! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», η οποία ενώ ακυρώθηκε φαίνεται ότι τελικά θα ανέβει στο Παλλάς, αλλά με άλλον πρωταγωνιστή κι όχι τον Μάρκο Σεφερλή.

Ειδικότερα, την αποκάλυψη έκανε την Κυριακή, η Αποστολία Ζώη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου ανέφερε μάλιστα ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το όνομα που οι Θεατρικές Σκηνές αποφάσισαν ότι θα αντικαταστήσει τον Μάρκο.

Σημειώνεται ότι η Αποστολία Ζώη είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του «Ζητείται Ψεύτης», ενώ όταν ρωτήθηκε γι’ αυτό και όλο τον ντόρο που έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες, δήλωσε χαρακτηριστικά στη Ναταλία Γερμανού ότι η παραγωγή την πήρε τηλέφωνο για να την ενημερώσει ότι σε δύο μέρες θα ξέρει σίγουρα εάν τελικά γίνει η παράσταση:

Μην είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνει η παράσταση. Με πήραν χθες από την παραγωγή και μου είπαν -ίσως οι συντελεστές δεν το ξέρουν- ότι σε δύο μέρες θα ξέρουν να μας πουν σίγουρα για το αν θα γίνει η παράσταση

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι κατά 90% θα υπάρξει και νέος πρωταγωνιστής: «Κατά 90% έχουν κλείσει έναν καινούριο πρωταγωνιστή και απλά επειδή πρέπει να τελειώσουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές, δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα. Μάλλον θα γίνει η παράσταση τελικά».

Υπενθυμίζουμε ότι η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» ήταν προγραμματισμένη να ανέβει τον Φεβρουάριο όταν πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται για λόγους που περιλάμβαναν απαιτήσεις όχι μόνο οικονομικές αλλά και για το ποια ονόματα θα γραφτούν στην μαρκίζα έξω από το θέατρο και με ποια σειρά.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος Σεφερλής, μέσα απ’ την επίσημη ανακοίνωσή του, δήλωσε κατηγορηματικά ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για την ακύρωση της συνεργασίας είναι οι «Θεατρικές Σκηνές», ενώ την ξαφνική ακύρωση σχολίασαν και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης.

Μάλιστα, ο Σεφερλής ανέβασε το Σάββατο και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου κρατά αγκαλιά τον Πινόκιο και γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάρκος Σεφερλής (@markos_seferlis_real) στις

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σεφερλής ξεκαθαρίζει τη θέση του για την ακύρωση του «Ζητείται Ψεύτης»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved