Αποκαλυπτική ήταν η Βίκυ Καγιά για τον Ηλία Κρασά και τα δύο παιδιά του. Όσα είπε για την υπέροχη οικογένειά της, τη σχέση της με τον σύντροφό της, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

«Με τον Ηλία είμαστε πέντε χρόνια μαζί, τέσσερα παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε αμέσως! Και δύο παιδιά, τη Μπιάνκα και τον Κάρολο. Κάναμε αρκετά και πάρα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά γίνανε… μόνα τους. Δεν τα επιδίωξε κανείς», δήλωσε η Καγιά για τον Ηλία Κρασσά ενώ όπως έμεινε έγκυος στην Μπιάνκα ξαφνικά ενώ δεν περίμενε καθόλου ότι θα μείνει έγκυος και στον Κάρολο.

Δεν το είχαμε προγραμματίσει καθόλου! Μάλιστα, εγώ έλεγα “έλα τώρα, 39 χρονών… σιγά”. Και ξαφνικά έμεινα έγκυος στον Κάρολο. Δεν θεωρούσα ότι είναι πιθανό να γίνει τόσο εύκολα. Δε νομίζω να έμπαινα στη διαδικασία, γιατί έχουμε και τα άλλα δύο παιδιά (του Ηλία Κρασσά). Είμαστε μία πλήρης οικογένεια. Δεν μπορώ να σου πω ψέματα!

Ποια είναι η σχέση της Βίκυς Καγιά με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου της; Όπως δήλωσε το μοντέλο και παρουσιάστρια, υπάρχουν δυσκολίες αλλά και μεγάλες χαρές.

«Η αλήθεια είναι πως γνώρισα τον Ηλία με δύο υπέροχα παιδιά, ήταν μικρά τριών ετών και τεσσάρων. Ήταν τα πρώτα παιδιά, λοιπόν, στη ζωή μας, που ήμουν και είμαι εν δυνάμει μητέρα τους. Είναι τεράστια η ευθύνη, να ξέρεις, γιατί πρέπει να σεβαστείς όλους τους μηχανισμούς και τη ρουτίνα που έχει η οικογένεια, δηλαδή ο μπαμπάς και η μαμά, αλλά να φέρεις και το δικό σου κομμάτι, χωρίς να είναι πιεστικό και να είναι αρμονικό ώστε να μην ενοχλεί κανένα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, έβαλα πραγματικά τα δυνατά μου, για να φροντίσω δύο παιδιά τα οποία δεν είναι δικά μου, τα οποία αν χτυπήσουν θα τα σηκώσω και δεν πειράζει…», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και όταν ήρθε η Μπιάνκα όπως είπε η Βίκυ δεν υπήρχαν διαφορές αφού τα παιδιά είναι παιδιά και η αγάπη είναι ένα πράγμα.

Η καρδιά του ανθρώπου είναι μεγάλη και μπορεί να χωρέσει πολλά παιδιά, που θα υιοθετήσεις και θα βοηθήσεις… Υπάρχει η θεωρία που είναι προσαρμοσμένη στου καθενός τη ζωή. Δεν μπορούν όλοι να αισθάνονται όπως εγώ, αλλά πραγματικά επειδή αληθινά αγαπώ τον Ηλία και αγαπάω αυτά τα δύο παιδιά που είναι κομμάτι του εαυτού του δεν μπορώ να δω διαφορά

Όπως είπε χαρακτηριστικά, η μόνη διαφορά είναι στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, καθώς δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, αφού τις παίρνουν ο μπαμπάς και η μαμά τους.

Ήδη υπάρχει μία δυσκολία, φαντάσου να δημιουργούσα άγχος με τον δικό μου τον εγωισμό. Ποτέ δεν σκέφτηκα έτσι! Τα αγαπώ, παίζουμε, είναι αδέρφια της Μπιάνκουλας και του Κάρολου. Αγαπιούνται πάρα πολύ, εγώ είμαι εκεί μόνο σαν τις νονές, μόνο για να περνάμε ωραία και να είμαστε χαρούμενοι. Έχουμε το πλαίσιο της οικογένειας το δικό μας, είναι συγκεκριμένο και όλοι λειτουργούμε μέσα σε αυτό. Δεν υπάρχουν διαφορές και διαχωρισμοί

Παράλληλα, μίλησε για το άγχος της όταν έμεινε έγκυος στην Μπιάνκα για να καταφέρει να δώσει σε όλα τα παιδιά το ίδιο. «Πήγαμε σε όλα τα θέατρα, φτιάξαμε τα δωμάτια, τα playroom, τα πάντα από πριν. Ήθελα να είμαι σίγουρη πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν να πουν “Γιατί η Μπιάνκα και όχι εμείς;”. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι δεν πειράζει και λίγο πιο μετά θα τα βολέψουμε. Ήθελα να είναι 100% σίγουρα τα μεγάλα παιδιά πως θα έχουν τη θέση που τους αξίζει στην οικογένεια και τα άλλα δύο μικρά τη θέση που τους αξίζει. Για να είμαστε όλοι μαζί μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BsnGMyqFjto/

Τι είπε για την Ιωάννα Μπέλλα και τη νίκη της Καζαριάν;

Στη συνέντευξή της στο Πρωινό, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στην Ιωάννα Μπέλλα, διευκρινίζοντας πως δεν είναι ένα ωραίο μοντέλο αλλά μια ωραία γυναίκα, όπως είναι οι Σταρ Ελλάς.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά, φαίνεται πως αγνοούσε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα για την κακοποίηση, αφού έδειξε ότι δεν έχει ιδέα.

Ούτε πλαστικές έχουμε κάνει όλες, ούτε έχουμε φάει χαστουκάκι. Η Ιωάννα έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις οι οποίες έχουν αλλάξει το πρόσωπό της, το οποίο βεβαίως και έχει το δικαίωμα κανείς να το κάνει. Όταν ήρθε στο GNTM ήταν πάρα πολύ στρογγυλά και φουσκωμένα όλα! Τώρα, αν άλλαξε κάτι δεν ξέρω. Εγώ τη βρίσκω πολύ πειραγμένη. Δεν είναι ότι δεν μπορεί η Ιωάννα να κάνει καριέρα, προς Θεού! Αλλά μοντέλο σημαίνει σε σβήνω και σε γράφω με διαφορετικά concept. Πρέπει να μπορείς να αλλάζεις και πρέπει να έχεις ένα πρόσωπο να λειτουργεί και λίγο σαν λευκός καμβάς

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε πως όλοι περίμεναν νικήτρια την Εβελίνα και όχι την Καζαριάν!

Διαβάστε επίσης:

Η Καζαριάν μιλάει για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο