Το ότι το “Καφέ της Χαράς” επιστρέφει το ξέρουμε εδώ και καιρό. Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει με καινούρια επεισόδια, μετά από 15 χρόνια στις οθόνες, με αφορμή τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. «Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του Καφέ της Χαράς», είχε δηλώσει ο Χάρης Ρώμας.

Τώρα ξέρουμε και ποιο θα είναι το σενάριο του Καφέ της Χαράς! Πώς θα συνεχιστεί η σειρά μετά από 15 χρόνια; Σε τι κατάσταση θα δούμε τους πρωταγωνιστές και ποιο θα είναι το νέο ζευγάρι που θα μας απασχολήσει;

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” αποκάλυψε τη συνέχεια της σειράς, όπου θα πρωταγωνιστεί ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι!

Σύμφωνα με την εκπομπή, στον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς θα δούμε την ιστορία ενός νέου ζευγαριού, του «Μανωλάκη» και της «Βάλιας», οι οποίοι θα καταλήξουν μαζί!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως δεν θα μας απασχολήσει το love story του Δημάρχου και της Χαράς, αλλά των δύο παιδιών που πλέον θα τους δούμε ως μεγαλύτερους!

Θέλω να σας αποκαλύψω κάτι για το Καφέ της Χαράς. Για το πώς θα είναι το νέο Καφέ της Χαράς. Θα στηριχθεί σε μια ερωτική ιστορία. Όχι στου δημάρχου Πώποτα και της Χαράς. Ο Δήμαρχος έχει χάσει το αξίωμα. Θα στηριχθεί στην ιστορία δυο παιδιών που τώρα έχουν μεγαλώσει. Ο ένας είναι ο Μανωλάκης και η άλλη η Βάλια. Οι ίδιοι ηθοποιοί θα είναι στους ρόλους. Αυτά τα δύο παιδιά έχουν ερωτευτεί μεγαλώνοντας και υπάρχουν αντιδράσεις από τον Πώποτα και την οικογένεια της Βάλιας

Δες και αυτό:

Η Ζέτα Δούκα στο Καφέ της Χαράς σε ρόλο έκπληξη!