Η Ασημίνα, ίσως η πιο παρεξηγημένη παίκτρια του MasterChef, αποχώρησε απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής με δάκρυα στα μάτια, καταφέρνοντας να ξεπεράσει τον εαυτό της και να φθάσει ένα βήμα πριν την τελική πεντάδα.

Αποχώρησε η Ασημίνα απ’ το MasterChef, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τους έξι του ριάλιτι μαγειρικής, ενώ αρχικά πολλοί είχαν την αίσθηση ότι την ενδιαφέρει μόνο να βάφεται και να χτενίζεται.

Με πείσμα και θέληση, η Ασημίνα κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες να εξελιχθεί τρομερά, έμαθε τεχνικές που δεν περιμέναμε πως μπορεί να εφαρμόσει κι αποχώρησε σε μια φάση όπου δεν θα μπορούσε παρά να φύγει με ψηλά το κεφάλι.

Έκανε ένα όνειρο πραγματικότητα, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι περισσότερο από άλλους παίκτες που είχαν μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις, έμαθε πράγματα, δημιούργησε πιάτα που λίγοι περίμεναν ότι μπορεί να βγάλει, ενώ ηγήθηκε και σε μια ομαδική δοκιμασία υπό αντίξοες συνθήκες.

Μόνο επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό για την “terminator” του MasterChef, η οποία είχε επιβιώσει σε επτά διαδικασίες αποχώρησης το προηγούμενο διάστημα.

Το πιάτο του Γιάννη Λουκάκου ήταν εκείνο που έμελλε να της στερήσει την είσοδό της στην τελική πεντάδα, όμως, και σ’ αυτή τη φάση μόνο κερδισμένη βγήκε, κάτι που παραδέχθηκαν και οι κριτές.

Η βαθμολογία των παικτών

  • Χρήστος Μπάρκας (7+8+8+8) – 31 βαθμοί
  • Παντελής Βούρος (8+7+7+8) – 30 βαθμοί
  • Ασημίνα Ουστάλλι (7+7+6+7) – 27 βαθμοί

Ο μέντοράς της, Σωτήρης Κοντιζάς, την αποχαιρέτησε λέγοντάς της πως απέδειξε ότι μπορεί και τονίζοντας ότι το MasterChef την άλλαξε τόσο μαγειρικά όσο και σαν άνθρωπο. Παραδέχθηκε τη μεγάλη πρόοδο που είδε σ’ εκείνη και φρόντισε να της υπενθυμίσει ότι το πραγματικό ταξίδι στον κόσμο της μαγειρικής τώρα ξεκινάει για εκείνη!

Μάλιστα, όλοι οι συμπαίκτες της στο επεισόδιο της Παρασκευής παραδέχθηκαν την αξία της Ασημίνας και ουσιαστικά πήραν πίσω πράγματα και κακίες που είχαν πει στο παρελθόν για εκείνη.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας, η τελική πεντάδα του MasterChef διαμορφώνεται ως εξής: Χρήστος, Παντελής, Σπυριδούλα, Μανώλης και Πάνος.

Οι επόμενες δοκιμασίες μέχρι τον τελικό αναμένονται εξαιρετικά απαιτητικές και εμείς ανυπομονούμε για τη συνέχεια!

Δες και αυτό:

Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ του MasterChef!