Από πού είναι η Beyonce; Σίγουρα δεν περιμένεις την απάντηση. Η Beyonce εξομολογήθηκε την πραγματική της καταγωγή.

Από πού είναι η Beyonce; Θα μου πεις πως όλοι γνωρίζουν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Houston, Texas των ΗΠΑ. Αλλά οι γονείς της; Ποιες είναι οι πραγματικές τις ρίζες;

Η Beyonce στην αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στη Vogue μίλησε για όλα: Για το πώς κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, για τα δίδυμα παιδιά της, τον Jay -Z και τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και γενικά για το σώμα της. Μεταξύ άλλων, όμως, μίλησε και για την καταγωγή της που την έχει στιγματίσει και κάνει τα πάντα ώστε να ζήσουν τα παιδιά της μια πιο απλή ζωή και όχι όλα όσα ενδεχομένως πέρασε η ίδια στη μικρή της ηλικία.

Από πού είναι η Beyonce; H τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατάγεται από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων ο οποίος ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα.

Μόλις το έμαθε ούτε η ίδια μπορούσε να το διαχειριστεί.

Έκανα μια έρευνα για τις ρίζες μου και έμαθα ότι κατάγομαι από έναν ιδιοκτήτη σκλάβων που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε μια σκλάβα. Όταν το ανακάλυψα, μου πήρε λίγο χρόνο για να το διαχειριστώ. Άρχισα να αναρωτιέμαι τι σήμαινε αυτή η πληροφορία και προσπάθησα να την δω μέσα σε ένα ευρύτερο πλαίσιο

Παράλληλα, η ίδια δήλωσε πως αυτός είναι ο λόγος που ο Θεός την ευλόγησε με τα δίδυμα.

«Για πρώτη φορά η θηλυκή και η αρσενική ενέργεια μπόρεσαν να συνυπάρξουν και να αναπτυχθούν στο αίμα μου. Προσεύχομαι στον Θεό να καταφέρω να σπάσω τις γενεαλογικές κατάρες ώστε τα παιδιά μου να ζήσουν μια απλούστερη ζωή», αποκάλυψε η Beyonce στη συνέντευξή της.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Beyonce στη Vogue:

Η Beyonce αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη και πώς παραλίγο να χάσει την ζωή της