Τρέχει και δεν φτάνει η ηθοποιός, αφού εκτός από το παιδί της, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις….έχει και τις προετοιμασίες του γάμου και επιμελείται την κάθε λεπτομέρεια. Από ποιον οίκο θα είναι το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου;

Μαντεύουμε πως θα είναι ένας γάμος γεμάτος λάμψη και διάσημους καλεσμένους. Και μαντεύουμε επίσης, πως η Αθηνά θα είναι μια από τις πιο όμορφες νύφες που έχουμε δει. Μαλλιά, μακιγιάζ και νυφικό θα είναι όλα στην εντέλεια. Από ποιον οίκο θα είναι το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου;

Από τη Σήλια Κριθαριώτη! Πώς το γνωρίζουμε; Το γνωστοποίησε η ίδια σε ένα από τα Insta Stories της, στα οποία φροντίζει πάντα να ενημερώνει τους fans της. Πρόβες νυφικού κάνει, λοιπόν, η ηθοποιός καθώς οι μέρες πλησιάζουν.

Στο story βλέπουμε την Αθηνά Οικονομάκου να στον γνωστό και αγαπημένο οίκο. «Wedding vibes» γράφει η ηθοποιός, αφού στις 6 Οκτωβρίου θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τον καλό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι θα τελέσει το θρησκευτικό του γάμο το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos στον Ορνό, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Η Αθηνά Οικονομάκου θα φορά νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και κουμπάροι τους θα είναι η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη και ο καλός φίλος του γαμπρού Μιχάλης Νέζης, οι οποίοι ήταν και οι μάρτυρες του πολιτικού τους γάμου στη Μάνη.

Το ζευγάρι έχει ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, τον περασμένο Νοέμβριο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στον τόπο καταγωγής της ηθοποιού στο Γύθειο.

Όσον αφορά τα βαφτίσια, όπως ήδη έχει αποκαλύψει η Αθηνά, νονές του γιου της δεν είναι άλλες απ’ τις τρεις πολύ καλές της φίλες Βάσω Λασκαράκη, Εύη Πρεβενά και Νικόλ Παναγιώτου.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Οικονομάκου-Μιχόπουλου | Photo