Δεν ξέρουμε για σένα… αλλά εμείς λίγο-πολύ μεγαλώσαμε με Antique. Ακόμα θυμάμαι να χορεύω στο σαλόνι μπροστά απ’ την τηλεόραση το “Opa Opa” και να προσπαθώ να αντιγράψω και λίγο την Παπαρίζου… 20 χρόνια μετά Παπαρίζου και Παναγιωτίδης ποζάρουν μαζί!

Ναι, αυτό θα πει reunion φίλοι μου! Παπαρίζου και Παναγιωτίδης που τους γνωρίσαμε ως ντουέτο, τους αγαπήσαμε ως τους “Antique” και τους καταχειροκροτήσαμε για την τρίτη θέση που έλαβαν στην Eurovision με το “Die For You”, ποζάρουν μαζί.

20 χρόνια μετά…. πολλά έχουν αλλάξει, αλλά αυτά τα reunion μας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές, μας κάνουν να νοσταλγούμε τα εφηβικά μας χρόνια, μας γυρίζουν για λίγο στο παρελθόν.

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε μια γλυκιά φωτογραφία με τον Νίκο Παναγιωτίδη κι έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα!

Όπως έγραψε η Έλενα Παπαρίζου στην ανάρτησή της γιορτάζει τα δικά της 20 χρόνια, αφού στις 7 Απριλίου το 1999 ηχογράφησε το πρώτο τραγούδι μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη, το «Opa Opa».

Έκανε ένα μικρό throwback για όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει και δήλωσε ευτυχισμένη που συνάντησε ξανά τον φίλο της. Και τελικά κατέληξε σε μια υπόσχεση: «Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου:

«1999-2019 | Antique For Ever – Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. Κάποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε!

Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον…  Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.
Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα»

Να σου κάνουμε μια υπενθύμιση σε περίπτωση που το είχες ξεχάσει… Την Παπαρίζου την γνωρίσαμε μέσα απ’ το συγκρότημα “Antique” με τον Νίκο Παναγιωτίδη στο πλευρό της. Στη συνέχεια, ακολούθησε σόλο καριέρα. Απ’ τη μεριά του ο Νίκος Παναγιωτίδης ζει στο Γκέτεμποργκ, απέκτησε δύο παιδιά και σταμάτησε να ασχολείται με τη μουσική.

Διάβασε και αυτό:

Το “Κόκκινο Δωμάτιο” επιστρέφει με νέα επεισόδια!