Ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός, Αποστόλης Τότσικας, δοκιμάζει τις υποκριτικές του ικανότητες και ενσαρκώνει ένα ρόλο που του πάει, θα λέγαμε, γάντι! Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι γίνεται Ιησούς Χριστός, για τις ανάγκες μιας ταινίας μικρο/μεσαίου μήκους, που θα ονομάζεται “Το Δείπνο του Βοσκού”.

Πιο συγκεκριμένα, δέχτηκε να πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω ταινία, που υπογράφει το σενάριο, ο Γιάννης Στραβόλαιμος και την σκηνοθεσία ο Γιώργος Λεοντακιανάκος. Πρόκειται για μια πρόκληση για τον αγαπημένο ηθοποιό, που, όμως, φαίνεται ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να απογειώσει τον ρόλο. Ο Τότσικας ως Ιησούς Χριστός μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό ήδη απ’ τις πρώτες φωτογραφίες!

Οι φωτογραφίες με την μεταμόρφωσή του σε Ιησού Χριστό, που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαρτυρούν την “τρομακτική” ομοιότητα που κατάφερε να έχει, αφήνοντας όλο το κοινό του άφωνο.

https://www.instagram.com/p/Btv5rDCgk8s/?utm_source=ig_embed

Το γαλήνιο και αγγελικό του πρόσωπο, με τα γαλάζια μάτια και τα μακριά καστανόξανθα μαλλιά να αγκαλιάζουν το πρόσωπο του, τον συνδέουν αυτομάτως με την εικόνα του Χριστού, τελειοποιώντας την μεταμόρφωση.

ο τότσικας γίνεται Ιησούς Χριστός

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου, ενώ μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα θα πρωταγωνιστούν και άλλα γνωστά ονόματα όπως ο Κωστής Σαββιδάκης, η Ιωάννα Παππά και ο Λευτέρης Τσάτσης. Τα γυρίσματα, ωστόσο, δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Η ταινία θα διαρκεί 40 λεπτά και το σενάριο του σε γενικές γραμμές είναι το ακόλουθο:

Ένας καλοκάγαθος βοσκός αποφασίζει να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να συναντήσει Τον Θεό. Μετά από πολλά εμπόδια, ο βοσκός (Μαυρογένης) θα δειπνήσει τελικά με τον ίδιο Τον Χριστό…

Εμείς του ευχόμαστε να πρωταγωνιστήσει και σε μεγαλύτερες ξένες παραγωγές, εφόσον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ηθοποιούς του εξωτερικού που ενσάρκωσαν τον ρόλο του Ιησού. Η μεταμόρφωση του θύμισε αυτή του Robert Powell, στη γνωστή ταινία-σειρά, “Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ”, και μπορεί να συγκριθεί και με εκείνη του Jim Caviezel στα “Πάθη του Χριστού”. Απομένει να δούμε και την ερμηνεία του, που φαντάζομαι θα είναι εκπληκτική!

Διαβάστε επίσης:

Άφησε μούσια κι άλλαξε η ζωή του! Εντυπωσιακή μεταμόρφωση (Photos)

Photos: WWW.YS-PICTURES.COM