Ρέμος και Μπόσνιακ κλείνουν 10 χρόνια μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Εμείς ακόμα θυμόμαστε τον παραμυθένιο τους γάμο και τις πέρα για πέρα ρομαντικές τους φωτογραφίες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου το 2018 στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη. Ήταν ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι και η νύφη είχε καταφθάσει στην τεχνητή λίμνη του κτήματος με βαρκούλα. Μετά το μυστήριο, το ζευγάρι, μαζί με την κόρη του, Ελένη που ήταν και παρανυφάκι στον γάμο, αποχώρησαν με τη βαρκούλα ενώ ακουγόταν το Sole Mio.

Ρέμος και Μπόσνιακ 10 χρόνια μαζί

Σήμερα 26/7/2020 η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο έκλεισαν 10 υπέροχα χρόνια μαζί και η Υβόννη έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram από μία παλιά τους φωτογραφία σε κάποια νυχτερινή, καλοκαιρινή τους έξοδο! Οι δυο τους είναι αγκαλιά και λάμπουν από ευτυχία. Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Υβόννη Μπόσνιακ αποτύπωσε τη δική της ερωτική εξομολόγηση γράφοντας:

Και 10 χρόνια μετά Σ’αγαπώ κάθε μέρα ακόμα πιο πολύ…. χρόνια μας πολλά αγάπη της ζωής μου

Στα γενέθλια του αγαπημένου της Αντώνη, στις 19 Ιουνίου, είχε κάνει μία ακόμα ερωτευμένη ανάρτηση για να ευχηθεί στον σύντροφό της. Οι δυο τους βρίσκονται σε κάποια παραλία αγκαλιά και ο έρωτάς τους δε κρύβεται! Χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία έγραψε :

50 χρόνια υπέροχος …. Σ’ αγαπω

Διάβασε ακόμα:

Τι ζήτησε το ζεύγος Ρέμος-Μπόσνιακ και κανένας καλεσμένος δεν τήρησε;

Cover photo: Instagram account/ yvonini