Η αντίδραση αυτού του μωρού που το διέσωσαν απ’ τους απαγωγείς τα λέει όλα

LIKE US ON FACEBOOK

Είναι μόλις 4 μηνών κι όμως χαμογελάει καθώς αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε ασφαλή χέρια αφού οι αστυνομικοί το διέσωσαν απ’ τους απαγωγείς! Αυτό το μωρό κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και μόλις δεις τις φωτογραφίες θα καταλάβεις τον λόγο.

Ο αξιωματικός της Αστυνομίας που έκανε τη διάσωση μοιράστηκε συγκινημένος τη φωτογραφία στα social media, γεμάτος περηφάνια για το έργο των αστυνομικών, αλλά φυσικά χαρούμενος που το μωράκι βρίσκεται ξανά σε ασφαλή χέρια και δεν κινδυνεύει.

Ο Faizan Khan είναι τεσσάρων μηνών και θα λατρέψεις τη φάτσα του που χαμογελάει σ’ έναν αστυνομικό μετά τη διάσωσή του απ’ τους απαγωγείς.

Όμως, η ιστορία πίσω απ’ το μωρό δεν είναι, δυστυχώς, γεμάτη ροδοπέταλα, καθώς η μητέρα του Humera Begum κοιμάται στους δρόμους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο γιος της έπεσε θύμα απαγωγής, καθώς οι δράστες τον άρπαξαν την ώρα που κοιμόντουσαν στο πεζοδρόμιο στο Nampally Trail της Ινδίας.

Μετά από 15 ώρες ανθρωποκυνηγητού, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους απαγωγείς, οι οποίοι προσπαθούσαν να πουλήσουν το μωρό.

Η αντίδραση του μικρού Faizan ενώ βρίσκεται στα χέρια του αστυνομικού Sanjay Kumar τα λέει όλα!

Photos: Bored Panda
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved