Ο Σάκης Ρουβάς έγινε vlogger κι εμείς για αρχή έχουμε ένα βασικό παράπονο: Πώς γίνεται να πέρασαν 3 λεπτά απ’ το πρώτο του video και να μην ήταν η κάμερα κολλημένη πάνω του;

Μα γυρίζεις που γυρίζεις το video βρε Σάκη, γιατί δεν μας αφήνεις να σε απολαύσουμε περισσότερο; Χωρίς παρεξήγηση Πάνο έτσι! Μουζουράκης και Ρουβάς συναντήθηκαν για τις ανάγκες του νέου project του Σάκη και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό! Άντεξε ο Μουζουράκης το challenge του Ρουβά;

Τι ακριβώς έκαναν Ρουβάς- Μουζουράκης;

Οι δύο καλλιτέχνες βρέθηκαν σ’ ένα γήπεδο μπάσκετ και ο Μουζουράκης απάντησε σε ερωτήσεις «παγίδες» ενώ ανταγωνίστηκε τον Σάκη Ρουβά στο μπάσκετ!

Το 1ο web challenge, στο Official YouTube Channel μου! @panosmouzourakis ΑΝΤΕΞΕΣ! >> Link in BIO ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ο πρώτος καλεσμένος του Σάκη Ρουβά στο project του με τίτλο «Άντεξες» απάντησε σ’ όλες τις ερωτήσεις του τραγουδιστή με τον δικό του μοναδικό τρόπο και μας έκανε να γελάσουμε!

Ο Μουζουράκης μίλησε για την εποχή των Singles, για την ατάκα «μην δίνεις σημασία» που του είχε κολλήσει και μετά έγινε το τραγούδι «Δώσε σημασία» ενώ ζήτησε μια δημόσια συγγνώμη στο κοριτσάκι που αγαπούσε στο δημοτικό!

Ρωτήθηκε για το Tinder αλλά και αν βλέπει τηλεόραση, δηλώνοντας πως βλέπει μόνο όταν παίζει εκείνος!

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως θέλει να κατακτήσει το YouTube και κάτι μας λέει ότι έκανε πολύ καλή αρχή!

Το καινούριο project του Σάκη Ρουβά περιλαμβάνει challenges σε καλεσμένους έκπληξη. To project μπορούμε να το παρακολουθούμε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Instagram.

Δείτε το challenge που έβαλε ο Ρουβάς στον Μουζουράκη:

Διαβάστε ακόμα:

Όταν ο Μουζουράκης κλέβει τη δόξα απ’ τον Ρουβά, εκείνος γίνεται έξαλλος! | Video