Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν οι νικητές του Globetrotters, που κέρδισαν 30.000 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων. 

Λίγο καιρό μετά το τελευταίο επεισόδιο του Globetrotters, η όμορφη παρουσιάστρια, που μαζί με τον σύντροφό της μας τράβηξαν τα βλέμματα και μας άφησαν να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τη σχέση τους, έδωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη και εξομολογήθηκε αρκετά πράγματα για τη σχέση της.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραδέχτηκε ότι με τον σύζυγό της, Χάρη, πέρασαν κρίση στο γάμο τους, που, όμως, κατάφεραν να την ξεπεράσουν, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο χωρισμού που υπήρξε.

Δεν ήταν όλα εύκολα στον γάμο μου, ούτε στρωμένα όλα με ροδοπέταλα. Περάσαμε και κρίση και νεύρα και δυσκολίες και τα πάντα. Αντέξαμε και τα καταφέραμε. Αύριο δεν ξέρω πως τα φέρνει η ζωή. Ως τώρα αποδείχτηκε ότι το «καράβι» το πάμε καλά. Κάθε φορά που βάζω το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού μου, νιώθω γαλήνη και λέω “γυρίζω στο λιμάνι μου”  

Η Αντελίνα συνέχισε λέγοντας πως δεν τα παρατάει στα δύσκολα, αναφέροντας ότι “Θα το θεωρούσα προσωπική αποτυχία τον χωρισμό. Ίσως να μιλάω έτσι γιατί είμαι ακόμα πολύ ερωτευμένη κι επειδή αγαπώ πολύ τον Χάρη”.

Παραδέχτηκε, ακόμα, ότι δεν προσπαθεί και πολύ για τον γάμο και τη σχέση της, αλλά συνεχίζει όπως τα φέρει η ζωή. Αναφέρει, μάλιστα, ποια είναι αυτή η σκέψη που τους κρατάει και τους δύο ενωμένους στη σχέση τους.

Το πιο βασικό συστατικό είναι να έχουν και οι δύο ριζωμένο στο μυαλό τους έναν κοινό στόχο. Εμείς με τον Χάρη σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: να είμαστε μαζί, να είμαστε καλά και όταν τα παιδιά μας κάνουν δικά τους παιδάκια, να πάμε μαζί, γέροι πια, στο μαιευτήριο, να κοιταχτούμε και να πούμε «κάτι καταφέραμε, κάτι κάναμε καλά!». Μαζί το βλέπουμε αυτό και στα δύσκολα το υπενθυμίζει ο ένας στον άλλον και δεν αποκλίνουμε 

Διάβασε ακόμα:

Ο Στέλιος Κρητικός έκανε την πιο συγκινητική αποκάλυψη για τον γιο του