Ανοιχτά μιλάει η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά της -κι όχι μόνο φυσικά- λίγο πριν η νέα της εκπομπή κάνει πρεμιέρα στον Alpha

H Αντελίνα Βαρθακούρη θα ξεχυθεί σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και θα απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα, χτυπώντας το κουδούνι. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις 16:30 στον Alpha.

Όμως, λίγες ημέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα, η παρουσιάστρια παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη, και μεταξύ πολλών άλλων μίλησε η Αντελίνα Βαρθακούρη για τα κιλά της και τα σχόλια που έχουν ειπωθεί.

Στην ερώτηση, λοιπόν, «το γεγονός ότι, αν και βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, εξακολουθεί να γίνεται αντικείμενο σχολιασμού το βάρος μας πώς σου φαίνεται; Σε ενοχλεί;», η Αντελίνα απάντησε πως δε δίνει σημασία στα σχόλια αυτά, καθώς δεν την ενδιαφέρει τι λένε και πιστεύουν οι άλλοι.

Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα ασκούν πιο σκληρή κριτική από αυτή που χρειάζεται, χωρίς καν να τους ζητηθεί η άποψή τους. Για μένα, για να πάψει να είναι αντικείμενο σχολιασμού το βάρος και γενικότερα η εικόνα ενός ανθρώπου, πρέπει εμείς οι ίδιοι να δείξουμε ότι δε νοιαζόμαστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι για την εμφάνισή μας. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλούμαι με κανένα αρνητικό σχόλιο, δε δίνω σημασία. Όταν αποφασίζω να χάσω, να πάρω κιλά ή να κάνω οποιαδήποτε αλλαγή στην εμφάνισή μου, το κάνω για μένα 

Επιπλέον, στην ερώτηση αν θα έκανε κάποια άλλη εκπομπή ή show μαζί με τον Χάρη, η Αντελίνα απάντησε «Εγώ και ο Χάρης είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά συμπληρώνουμε τέλεια ο ένας τον άλλον. Ως ζευγάρι κάναμε πέρυσι επιτυχία και φυσικά θα έκανα και πάλι εκπομπή μαζί του».

Στον Alpha έχουν αλλάξει πολλά τον τελευταίο καιρό, όμως η Αντελίνα θα συνεχίσει να είναι εκεί και θα χτυπάει τα κουδούνια.

Διάβασε ακόμα:

Χαμός στον Alpha: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παίρνει τη θέση της Ελένης Μενεγάκη;