Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Quentin Tarantino για τον Charles Manson και τις δολοφονίες που διέπραξε τη δεκαετία του 1960 έχουν ξεκινήσει! Πρωταγωνιστές; Brad Pitt και DiCaprio!

Brad Pitt και DiCaprio ποζάρουν μαζί και «ρίχνουν» το Instagram! Η φωτογραφία ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Leonardo DiCaprio στο Instagram και φυσικά οι fans έπαθαν «κακό»!

Στο «Once Upon A Time In Hollywood», οι Brad Pitt και DiCaprio υποδύονται ένα παλιό επιτυχημένο ντουέτο του Χόλιγουντ που προσπαθεί να ξανανέβει στην κορυφή.

Εμείς βλέπουμε την ιστορία τους να διαδραματίζεται μετά τις δολοφονίες της οικογένειας Manson. Και οι δύο ελπίζουν να τα καταφέρουν σε μια εποχή που το Χόλιγουντ είναι πια αγνώριστο. Μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, όμως, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η διάσημη γειτόνισσα του ενός απ’ τους δύο πρωταγωνιστές.

Απολαύστε τους, θαυμάστε τους και ευχηθείτε να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι να βγει η ταινία!

First look. #OnceUponATimeInHollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) στις

Σημειώνεται πως μπορεί όλοι να λέμε πως είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται οι δύο ηθοποιοί, όμως, αν ανατρέξουμε σε προηγούμενες ταινίες τους, θα θυμηθούμε πως είχαν παίξει ξανά μαζί στο «Inglourious Basterds» και στο «Django Unchained».

Το «Once Upon A Time In Hollywood» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2019, ακριβώς 50 χρόνια μετά τη δολοφονία της Sharon Tate, της συζύγου του Roman Polanski, η οποία δολοφονήθηκε από μέλη της «οικογένειας Manson».

Διαβάστε ακόμα:

Brad Pitt και Leonardo DiCaprio θα παίξουν μαζί σε ταινία κι εμείς δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε!

Photo: Getty Images