Φαίνεται πως περνούν υπέροχα Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους φέτος το Καλοκαίρι κι ένας πολύς καλός λόγος φυσικά είναι το νέο μέλος της οικογένειάς τους. 

Η Anita Brand και ο Χάρης Χριστόπουλος υποδέχθηκαν τον γιο τους περί τα τέλη Ιουλίου κι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και φυσικά κάτι τέτοιο δεν κρύβεται. Και γιατί να κρυφτεί; Το ζευγάρι τόσους μήνες περίμενε με ανυπομονησία το μωράκι, αλλά και με προσοχή, αφού λόγω του κορονοϊού είχαν έναν λόγο παραπάνω να μείνουν μακριά από τον πολύ κόσμο και τον συνωστισμό.

Τώρα πια, όμως, Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους έχουν τον υγιέστατο γιο τους αγκαλιά και περνούν υπέροχα. Και οι δυο τους έχουν ανεβάσει φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Λευκάδα με την Anita Brand να κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι τους.

Πώς περνούν Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος στις διακοπές τους;

Η ίδια ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα «Τι να πω για αυτό το καλοκαίρι; Ότι έχουμε αυτό το αγγελούδι στην αγκαλιά μας; Το ότι είμαστε στις πρώτες μας διακοπές και οι τρεις μαζί; Το ότι είμαστε στο αγαπημένο μας νησί και στο αγαπημένο μας ξενοδοχείο;».

Με τη σειρά του ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβασε στο δικό του προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με τη σύντροφό του και τον γιο τους αγκαλιά της, τονίζοντας στη λεζάντα «Τα μοντέλα μου για πάντα»!

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι λίγο αφότου έγινε γνωστό πως Anita Brand και Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γονείς, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση της ευτυχισμένης μητέρας, η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο για όλες τις όμορφες ευχές.

Εμείς τους ευχόμαστε να περάσουν πολύ όμορφα και να ζήσουν στο έπακρο αυτές τις στιγμές με το παιδάκι τους! 

Δες ακόμα:

Anita Brand: Οι πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες