Ανησυχία για τον Γιώργο Μαρίνο | Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται

LIKE US ON FACEBOOK

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αντιμετωπίζει εδώ και μερικά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Όμως, τώρα ο Γιώργος Μαρίνος έχει εξαφανιστεί απ’ όλους. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του ανησυχούν γιατί αναφέρουν πως έχουν χάσει τα ίχνη του εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του έχουν πολύ καιρό ν’ ακούσουν νέα του, με κανέναν να μην γνωρίζει πού είναι, αλλά κι αν είναι καλά.

Σημειώνεται πως, στο μεταξύ, η Άννα Φόνσου που είχε φιλοξενήσει στο “Σπίτι του Ηθοποιού” τον Γιώργο Μαρίνο, έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, όμως, δεν πήρε απάντηση, καθώς την επόμενη ημέρα έγινε η καθαίρεσή της.

Η ίδια σε δηλώσεις της στην εφημερίδα Espresso, είπε:

Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία. Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Μαρίνος όταν έφυγε από το “Σπίτι του Ηθοποιού”, έμενε στη Βάρκιζα, σε σπίτι ενός άντρα που ανέλαβε και τη φροντίδα του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας απείλησε την Άννα Φόνσου και να της είπε να μην ασχοληθεί ξανά με τον ηθοποιό. «Μην ασχοληθείτε ξανά με τον Γιώργο γιατί θα σας κόψω τα πόδια!», γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Η Άννα Φόνσου συμπληρώνει σχετικά:

Έχει συγγενείς αλλά δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον. Γνωρίζω πως στην Κυψέλη διαμένουν κάποια πρώτα του ξαδέλφια, τα οποία διατηρούν φαρμακείο στην περιοχή. Και παρά τον ντόρο που γίνεται για τον Γιώργο, δεν εμφανίστηκαν. Θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με εμένα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved