Πολλά είχαν ακουστεί για την παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” μετά τη διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με τους υπεύθυνους του θεάτρου «Παλλάς», όμως, δεν είχαν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Τελικά, ανεβαίνει κανονικά η παράσταση με ηθοποιό- έκπληξη στη θέση του Σεφερλή!

“Ζητείται Ψεύτης” με τον Αλέξη Γεωργούλη ν’ αντικαθιστά τον Μάρκο Σεφερλή στον ρόλο του Ψευτοθόδωρου! Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μέσα απ’ αυτή την παράσταση, θα επιστρέψει στο θέατρο μετά από πέντε χρόνια απουσίας.

Η παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” θα κάνει πρεμιέρα το Μάρτιο στο Θέατρο “Παλλάς” και η αποκάλυψη έγινε μέσα απ’ την εκπομπή Happy Day, όπου ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο ηθοποιός είπε πως όταν ξεκίνησε το όλο θέμα ήταν στην Αγγλία κι είχε ακούσει πως ψάχνουν για αντικαταστάτη.

Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό

Παράλληλα, ο Αλέξης Γεωργούλης συμπλήρωσε πως όταν του έγινε η πρόταση, σκέφτηκε πόσο θα ήθελε να το κάνει, καθώς έχει να παίξει στο θέατρο πέντε χρόνια και του έχει λείψει.

«Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί της αρχικής διανομής παραμένουν ίδιοι και η παραγωγή να αντικαθιστά μόνο τον κεντρικό πρωταγωνιστή.

Διάβασε ακόμα:

Σεφερλής: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει στο παιδί μου ότι είμαι σκουπίδι (Video)