Αναζητείται: Πού πήγε το Instagram της Μαίρης Συνατσάκη;

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα από τα διασημότερα account στο ελληνικό Instagram εξαφανίστηκε. Μα πού πήγε; Το ψάχνουμε. Το χάσαμε. Και θέλουμε να μάθουμε, τι απέγινε; Η Μαίρη Συνατσάκη, γνωστή στον διαδικτυακό κόσμο ως Mairi Boo, σε καθημερινή βάση έκανε αναρτήσεις για τους θαυμαστές της. Αυτή όμως η επικοινωνία σταμάτησε ξαφνικά σήμερα, 12 Ιουλίου.

Πού πήγε το Instagram της Μαίρης Συνατσάκη; Όλοι μας έχουμε πανικοβληθεί, πού πήγε το προφίλ της Μαίρης; Πότε θα επιστρέψει ξανά; Πώς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις αναρτήσεις της; Πώς θα ζήσουμε χωρίς το Instagram account της αγαπημένης μας Μαίρης; Θα φτιάξει καινούργιο; Θα ανέβει ξανά το παλιό;

Μήπως η Μαίρη μας αποφάσισε να εγκαταλείψει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια για πάντα;

Οι λόγοι μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστοι και η αγωνία μας όλο και μεγαλώνει. Όποιος γνωρίζει κάτι ας μας ενημερώσει. Που πήγε ο λογαριασμός της Μαίρης μας;

Who is who

Η Μαίρη Συνατσάκη ανήκει στην νέα γενιά παρουσιαστριών και την γνωρίσαμε μέσα από την συχνότητα του Mad. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλλιθέα. Σπούδασε Ψυχολογία, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά το 2005 μετά το δοκιμαστικό που έκανε για την τηλεόραση, άλλαξε τα πλάνα της.

Η αγάπη της για τον αθλητισμό και τον χορό φάνηκε από τα πρώτα της χρόνια. Ωστόσο, αυτά τα δύο δεν είναι η μοναδική της αγάπη. Όπως έχει δηλώσει και πολλές φορές μας έχει δείξει στα Μέσα Κοινωνικής της Δικτύωσης που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, λατρεύει τα cupcakes , την μόδα και τα τατουάζ. Στο διαδικτυακό κόσμο είναι γνωστή ως mairiboo, και τον τελευταίο καιρό ασχολείται έντονα με το Instagram, το Facebook και το YouTube. Βέβαια διαθέτει και το προσωπικό της blog.

Σημείωση!

Όντως οι λόγοι που κατέβηκε το Instagram της Μαίρης Συνατσάκη είναι άγνωστοι μέχρι στιγμής και προφανώς ελπίζουμε να δούμε ξανά ενεργό τον λογαριασμό της, μέχρι τότε, όμως, αποφασίσαμε πως λίγο χιούμορ δεν βλάπτει!

Διαβάστε ακόμα:

Μαίρη Συνατσάκη: «Είμαι Gay. Είμαι Αλβανίδα. Είμαι Πρόσφυγας» (Video)

Photo: Olympia Kragasaki
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved