Αναβλήθηκε η περιοδεία των Rolling Stones, λόγω ασθένειας του Mick Jagger

LIKE US ON FACEBOOK

Αναβλήθηκε η περιοδεία των Rolling Stones, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο Mick Jagger. Τι ανέφερε ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Οι Rolling Stones ανέβαλλαν την προγραμματισμένη τους περιοδεία με τίτλο «No Filter», στις ΗΠΑ και στον Καναδά, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Σάββατο στο Twitter, ο τραγουδιστής τους Mick Jagger.

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Rolling Stones ανέφερε στην ανάρτησή του ότι έχει ανάγκη από «ιατρική περίθαλψη», ενώ δήλωσε ότι «θα προσπαθήσει πολύ σκληρά να επιστρέψει στη σκηνή το συντομότερο δυνατό».

Αναλυτικά ο ίδιος έγραψε στο Twitter, μετά την ανακοίνωση της μπάντας ότι αναβάλλονται οι συναυλίες: «Λυπάμαι πολύ για όλους τους φίλους μας στην Αμερική και τον Καναδά με εισιτήρια. Μισώ πραγματικά το γεγονός πως σας απογοήτευσα. Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να αναβληθεί η περιοδεία, θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επανέλθω όσο πιο σύντομα μπορώ. Για άλλη μια φορά, ζητάω μια τεράστια συγνώμη σε όλους».

Στην επίσημη ανακοίνωση των Rolling Stones για την αναβολή της περιοδείας ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι: «Ο Mick ενημερώθηκε απ’ τους γιατρούς ότι δεν μπορεί να συμμετέχει σε περιοδεία αυτή τη στιγμή, καθώς χρειάζεται ιατρική περίθαλψη. Οι γιατροί έχουν συμβουλεύσει τον Mick να ξεκουραστεί για να ανακάμψει και να μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή όσο πιο σύντομα γίνεται».

Σημειώνεται ότι οι συναυλίες αναμένονταν να ξεκινήσουν απ’ το το Μαϊάμι στις 20 Απριλίου και θα έκλειναν μετά από αρκετές στάσεις στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στις 29 Ιουνίου.

Απ’ την πλευρά τους οι διοργανωτές εκδηλώσεων AEG Presents/Concerts West διαβεβαίωσαν στους κατόχους των εισιτηρίων, ότι αυτά θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας.

Διαβάστε ακόμη:

Τα «παρανοϊκά» πράγματα που ζητούν οι celebrities πριν τις συναυλίες τους!

Photo: Michel Euler/Associated Press

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved