Δεν βγαίνει στον αέρα η “Ελένη” σήμερα, 23 Μαρτίου, για προληπτικούς λόγους καθώς θα πρέπει να γίνουν ιατρικές εξετάσεις στους συνεργάτες. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της στο άδειο πλατό.

Γιατί δεν βγαίνει στον αέρα η “Ελένη”;

O Alpha αποφάσισε να μην μεταδοθεί η εκπομπή προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Την ίδια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία της στο πλατό, όπου κάθεται μόνη της στο τραπέζι κι έγραψε:

Σε άδειο πλατό

H επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή της εκπομπής:

«Για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Εκτάκτως σήμερα το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων θα μεταδοθεί στις 13:00 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η προβολή της ελληνικής ταινίας «ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα παραμείνει ως έχει».

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha λόγω κορονοϊού

Ο κοροναϊός έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha τις τελευταίες ημέρες. Η ανάγκη για περισσότερη ενημέρωση αυξάνει τη διάρκεια μετάδοσης του δελτίου ειδήσεων, ενώ τα βράδια τη σκυτάλη παίρνουν οι επαναλήψεις των αγαπημένων σειρών του καναλιού.

Πλέον το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ ξεκινά κανονικά στις 19:00 κάθε απόγευμα και ολοκληρώνεται στις 21:00.

Αμέσως μετά, στις 21:00 μεταδίδεται σε επανάληψη η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στις 21:50 ακολουθεί το «Σόι» και στις 22:40 το «Κρατάς Μυστικό». Στις 23:30 ακολουθεί η ξένη σειρά «The Rookie» σε πρώτη προβολή στην ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλαγές στο πρόγραμμα της τηλεόρασης λόγω κορονοϊού