Ανατροπή στο MasterChef: Ο Κοντιζάς έβαλε τις φωνές | 9 υποψήφιοι για αποχώρηση

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση κι απογοητεύσεις ήταν το επεισόδιο του MasterChef τη Δευτέρα. Ο Κοντιζάς έκανε πολύ αυστηρή κριτική σε όλους ανακοινώνοντας πως οι μισοί παίκτες είναι υποψήφιοι για αποχώρηση γιατί τα πιάτα τους δεν ήταν επιπέδου MasterChef.

Συνολικά 9 παίκτες προς αποχώρηση έβγαλαν οι κριτές, αφού και οι 9 τους απογοήτευσαν μ’ αυτό που μαγείρεψαν. Η χαλαρή διάθεση ορισμένων και ο τσαμπουκάς εκνεύρισαν τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να φτάνει στο σημείο να τους επιπλήττει ομαδικά!

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή… Ο νικητής του Mystery Box, ο Πάνος, είχε 15 λεπτά παραπάνω στη διάθεσή του να μαγειρέψει, ενώ έδωσε αυτό το πλεονέκτημα επίσης στη Γιάννα και την Κωνσταντίνα, αφού οι κριτές του είπαν πως μπορεί να το μοιραστεί με ακόμα δύο άτομα.

Οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να μαγειρέψουν πιάτα με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ… Αλλά μάλλον ξέχασαν ότι βρίσκονται στην κουζίνα του MasterChef και νόμιζαν ότι έφτιαχναν brunch στο σπίτι τους για την παρέα τους!

Οι περισσότεροι είχαν φτιάξει παραλλαγές του τοστ, με το επίπεδο να μην είναι αυτό που θα περίμενε κανείς.

Οι κριτές φάνηκαν απόλυτα απογοητευμένοι, αφού μόνο λίγοι παίκτες κατάφεραν να δημιουργήσουν πιάτα με φαντασία.

Νικήτρια ήταν η Ελίζαμπεθ, η οποία έφτιαξε μια πουτίγκα που της χάρισε τον ρόλο του αρχηγού στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Τα χειρότερα πιάτα ήταν της Άλκηστης, της Μαρίας και του Παντελή. Όταν οι τρεις τους ήταν μπροστά στους κριτές, ο Σωτήρης Κοντιζάς την είπε στην Άλκηστη για την απρεπή συμπεριφορά της και το θράσος που έχει πολλές φορές, δείχνοντας μη σεβασμό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς προχώρησε στη συνέχεια σε μια πρωτοφανή κίνηση, αφού ανακοίνωσε ότι στη δοκιμασία αποχώρησης θα μαγειρέψουν και οι εννέα παίκτες που βρίσκονταν κάτω κι όχι μόνο οι τρεις με τα χειρότερα πιάτα!

Έτσι, οι 9 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Άλκηστις, Μαρία, Παντελής, Κωνσταντίνα, Θάνος, Ασημίνα, Ιωάννα, Γιώργος και Σπυριδούλα.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Δες κι αυτό:

Ο παίκτης που αποχώρησε και η επιστροφή του Τιμολέοντα στο MasterChef!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved